Cele mai bune bauturi naturale pentru a trata gastrita

Gastrita este una din cele mai comune boli ale sistemului digestiv. Unele persoane sufera de o gastrita cronica, fapt ce duce la diminuare calitatii vietii lor. Aceasta patologie are la origine o iritatie a mucoase gastrice care pate fi cauzata de proastelel obiceiuri alimentare sau de o contaminare cu o bacterie. Sau unele medicamente pot cauza si ele aceasta problema.

bauturi

Sucurile clasice si cele tip smoothie te pot ajuta sa tratezi durerile cauzate de gastrita. Iata care sunt cele pe care trebuie sa mizezi.

Sucul smoothie de papaya. Sucul de papaya are activi naturali capabili sa trateze gastrita. Este ideal pentru a trata inflamatiile, pentru a le reduce si pentru a ameliora durerile provocate de ulcer. Amesteca o jumatate de fruct de papaya cu o lingurita de seminte de in, cu o lingurita de miere si cu 200 de ml de apa.

Sucul de pere si de banane. Bananele contin enzime capabile sa trateze inflamatiile mucoase gastrice. O reteta foarte simpla pentru care ai nevoie doar de o para, de o banana si de un pahar cu apa.

Apa cu miere. Un remediu excelent pentru a trata gastrita dar si pentru a avea grija de starea de sanatate generala. Un fel de suc minunat pentru a intari sistemul imunitar, pentru a reduce inflamatiile, pentru a avea mai multa energie si pentru a curata in profunzime tractul digestiv. Va ameliora in acelasi timp si functia intestinala si va distruge micro-organismele nocive.

Apa de cocos curativa. Apa de cocos are proprietati anti-bacteriene care te ajuta sa elimini elementele nocive din sistemul digestiv. In plus, iti permite sa fii hidratat in orice moment, un lucru foarte important daca suferi din cauza gastritei. O alternativa ideala la bauturile izotonice.

Un suc smoothie de aloe vera si morcovi. Aloina din aloe vera te va ajuta sa reduci inflamatiile din mucoasa tractului digestiv cauzate de gastrita. Aloe vera alaturi de morcovi poate da cea mai nutritiva bautura, bogata in nutrienti si aminoacizi ideala pentru a incepe ziua cat mai bine si pentru a intari sistemul imunitar. In plus este un excelent anti-inflamatoriu si hidratant celular.