Aiosif

Cum sa alegi rimelul potrivit. Mini ghid.

Produs de machiaj indispensabil, rimelul ne pune ochii in evidenta. Este usor de aplicat, insa, datorita nenumaratelor oferte disponibile pe piata, doamnelor si domnisoarelor le este cam greu sa faca alegerea potrivita.

rimel

Tipul de rimel

Rimel pentru definire. Acest tip de rimel este adresat tuturor celor aflate in cautarea unui produs de folosit zi de zi, la orice ocazie. Natural, rimelul pentru definire iti confera o alura discreta. Daca esti in cautarea unui machiaj de zi simplu de folosit, opteaza pentru un rimel pentru definire.

Rimel pentru alungire. Rimelul pentru alungire este solutia ideala pentru femeile cu gene scurte. Este fabricat pe baza anumitor fibre ce au drept scop alungirea si curbarea genelor. Acest tip de rimel separa perfect genele si da rezultate impresionante.

9e23e9b2808cde38

Rimel waterproof. Acest tip de rimel tine mai multa vreme. Indestructibil, rimelul waterproof rezista la apa, transpiratie si umiditate. Daca te suprinde ploaia, datorita acestui rimel nu mai trebuie sa iti faci griji. Daca inotul este sportul tau preferat, opteaza pentru un rimel waterproof.

Tipul genelor

Inainte de alegerea rimelului potrivit trebuie sa cunosti in prealabil tipul de gene. Prin urmare, in functie de lungimea genelor iti vei alege peria potrivita. Rimelul pentru volum este ideal pentru genele lungi deoarece cu ajutorul acestuia vei conferi volum si densitate genelor.

Daca ai genele scurte privilegiaza rimelul pentru alungire care iti va permite sa iti maresti privirea si iti va alungi genele. Persoanele cu gene suple si naturale trebuie sa aleaga un rimel cu perie mica deoarece acestea faciliteaza separarea genelor si evita lipirea acestora.

fc8bfd3706fce4e579ee8bb92481ea58_1_large

Aplicarea

Aplicarea corecta a rimelului se face in trei pasi. Se roteste periuta la dreapta si la stanga bazei genelor. Daca rimelul este aplicat de la radacina vei da iluzia de lungime. Aplica periuta de-a lungul genelor, in zig-zag, ca si cum le-ai pieptana. Zig-zagul este miscarea care separa genele. La final inchide ochiul si pune periuta la baza genelor si mergi spre varful lor in incercarea de a indeparta surplusul.

Daca iti doresti sa obtii o privire dramatica atunci rimelul trebuie aplicat si pe genele inferioare.