Aiosif

Cele mai cool locuri unde poti petrece Revelionul

Inca nu ai planuri pentru Revelion? Nu intra in panica, inca mai ai timp sa rezervi biletele pentru a petrece Revelionul intr-un cadru cu adevarat magic. Care sunt cele mai cool locuri unde poti sarbatori asa cum trebuie venirea noului an?

reveion

London calling. In doi, cu prietenii sau in familie, capitala londoneza te asteapta cu un program nebun- focuri de artificii pe Tamisa, care sunt lansate din London Eye, in ritmul batailor de ceas ce se aud de la celebrul Big Ben, care dau startul unei nopti foarte animate. Poti incepe anul 2017 aici cu faimoasa parada anuala care reuneste in fiecare an peste 10 000 de muzicieni, dansatori si acrobati veniti din lumea intreaga.

Val Thorens, Franta, pentru un Revelion la zapada. Cea mai inalta statiune din Europa te asteapta cu un decor grandios, cu munti inzapeziti, cu spectacole minunate si un impresionant foc de artificii cu muntii pe post de fundal. Un spectacol must have.

Hogmanay la Edinburgh. Daca vrei sa petreci Revelionul altfel, cel mai frumos oras din Scotia, Edinburgh, te asteapta. Rebotezat Hogmanay, acesta tine 3 zile din 30 decembrie pana in momentul procesiunii.

Farniente si lux la Marrakech. Cum ar fi sa incepi noul an lenevind sub soarele marocan, mergand inspre orasul in nuante de ocru? Te asteapta 1001 nopti de nebunie cu feluri de mancare si bauturi exotice, cele mai sic restaurante, cele mai celebre club-lounge din oras pentru a incheia anul asa cum trebuie si cele mai orientale ritmuri.

Barcelona. Cei de aici sarbatoresc venirea noului an, nu cu sampanie, ci cu un vin local, cava, servit intr-o cupa sau pahar in care au pus un inel pentru mai multa prosperitate si fericire. La miezul noptii va trebui sa inghiti 12 boabe de strugure, in ritmul batailor de ceas. Cei mai norocosi in noul an vor fi cei care vor reusi sa nu se inece sau sufoce.

Bruxelles. In fiecare an, capitala europeana cea mai frumoasa se imbraca in cele mai frumoase straie. Monumentele istorice cu fatade iluminate si arhitectura neo-gotica vro crea un cadru cu adevarat magic.