admin

Ce trebuie sa faci in primele 6 luni de la nasterea bebelusului?

descarcare-73

Un bebelus iti schimba, fara doar si poate, intreaga viata. Nevoile lui devin prioritate maxima pentru tine iar fiecare sesiune de plans pare a fi cea mai mare tragedie din lume. Majoritatea parintilor se dau peste cap atunci cand este vorba despre nevoile copiilor lor, motiv pentru care, niste sfaturi utile sunt bine venite.

Gaseste site cu haine din care sa te aprovizionezi!

In primele luni de viata a bebelusului trebuie sa ii cumperi frecvent haine. De cele mai multe ori, hainele din magazin nu au calitatea pe care ti-ai dori-o, asadar, cel mai bine este sa gasesti un site cu haine de bebelusi, pe care sa il poti exploata la maxim. O astfel de solutie poate sa fie foarte eficienta, in conditiile in care economisesti si destul de mult timp.

Invata sa descifrezi plansul celui mic

Bebelusii plang din foarte multe motive. De multe ori, plang pentru ca nu se regasesc in mediul in care se afla. Alteori plang de cald, alteori plang de frig sau de foame. Este important sa poti descifra motivul pentru care cel mic plange, in asa fel incat sa ii poti rezolva nevoile. In primele 6 luni de viata trebuie sa faci cam tot ceea ce iti cere: alaptat la cerere, tinut cat mai mult in brate si folosirea unui wrap.

Alapteaza-l pe cel mic natural si fa-o ori de cate ori are nevoie

Atunci cand este mic, stomacul bebelusului este minuscu. Astfel, alaptarea lui trebuie sa se faca de mai multe ori pe zi, ori de cate ori are nevoie. Cel mai bine este sa optezi pentru o alaptare naturala. Laptele praf nu va face niciodata la fel de mult bine ca si laptele matern.

Foloseste uleiuri eterice si umidificator!

Sanatatea bebelusului depinde foarte mult de mediul in care traieste. Uleiurile eterice pentru calmare si un umidificator care sa asigure o umiditate perfecta in camera, pot sa faca minuni. Poti folosi ulei de eucalipt, de cimbru sau de lavanda si poti obtine ceea ce iti doresti cel mai mult: sanatatea prichindelului tau.