Cele mai ieftine destinatii din America Latina

America Latina reprezinta un spatiu vast, plin de locuri de exceptie. Azi am decis sa facem o calatorie virtuala in cele mai ieftine locuri din America Latina.

Bolivia. Tara situate in centrul Americii de Sud, intre Brazilia, Peru, Paraguay, Chile si Argentina, Bolivia este o tara deosebit de frumoasa. Cireasa pe tort, Bolivia figureaza in topul celor mai ieftine destinatii din America Latina. Capitala Boliviei, La Paz, este cea mai inalta capitala din lume, culmineaza la 3660m. Salar de Uyuni este una din cele mai populare atractii ale Boliviei.

Guatemala este, in egala masura, o destinatie ieftina pentru cei care vor sa calatoreasca in America Latina. Imposibil sa ajungi in Guatemala si sa nu vizitezi parcul national Tikal. Cel mai mare sit arheologic al civilizatiei maya precolombiene, acest loc incarcat de istorie te va fermeca cu siguranta. O alta atractie ce nu trebuie ratata in Guatemala este lacul Atitlan, inconjurat de trei vulcani, pentru unii cel mai frumos lac din lume.

Ecuador. Ecuador este o tara ideala pentru cei care vor sa calatoreasca in America Latina si sa gaseasca o destinatie ieftina. Turistii pot vizita capitala, Quito, cu a sa Piata a Independentei si bazilica Voto Nacional. Turistii care vor explora Quito vor fi impresionati de cartierul colonial, nu de partea mai moderna a orasului. Parcul national Cotopaxi este o alta atractie a capitalei, un parc inconjurat de vulcanul cu acelasi nume.

Chile este o tara turistica insa, in ciuda acestui fapt, a ramas o destinatie ieftina din America Latina. Aici, turistii pot vizita o multime de locuri si sa manance preparate delicioase la cele mai mici preturi. Printre principalele atractii ale acestei tari amintim parcul national Torres del Paine, un loc pur si simplu magnific, ideal pentru amatorii de drumetii si natura. Valle de la Luna este o regiune ce trebuie neaparat explorata in timpul unui sejur la Chile. Apusurile de soare sunt pur si simplu magnifice.