Chamarel, pamantul in sapte culori

Vrei sa descoperi un sit exceptional in umatoarea vacanta? Un sejur la Chamarel iti garanteaza cea mai memorabila vacanta. Satucul Chamarel, aflat in partea de sud –vest a Insulei Mauritius este un satuc de munte cu un farmec rar, care are cele mai spectaculoase locuri de pe insula. Un loc pitoresc cu un cadru de viata extraordinar datorita peisajelor sale in culori aprinse.

chamarel

Peisajele sale multicolore se schimba la fiecare kilometru. Campia de aici este compusa din dune de nisip in culori foarte variate care provin de la straturile de cenusa vulcanica, un veritabil fenomen natural care te va incanta de fiecare data. Tonurile de aici variaza de la nuante de maro, roz, portocaliu pana la ocru si mov. Un fenomen unic foarte rar si extrem de spectaculos. Sub razele soarelui vei descoperi cele mai spectaculoase nuante.

In centrul aceste campii vei putea descoperi si cum se prepara romul. Te asteapta deci si o degustare la cele mai inalte standarde aici. Pe langa fabrica de rom, un alt loc emblematic de aici este capela Sfanta Ana, construita in anul 1876.

cascada

In ciuda suprafetei sale reduse, Chamarel rezerva o multime de surprze celor care vin aici. Mediul natural de aici este salbatic si exceptional. Cascada de aici este un alt sit « must see » din Insula Maurice, un loc impresionant, o adevarata minune a naturii. Este o cascada splendida cu o inaltime de 100 de metri, ascunsa intr-un peisaj verde, cu o panorama exceptionala. Aici este cel mai bun loc sa iti faci un selfie cu mama natura!

parc

Cei care iubesc natura si aventura in acelasi timp, pot ajunge la Parcul Chamarel, 12 hectare de padure tropicala aflate in inima insulei. O rezervatie naturala foarte bogata, cu  plante endemice care are trei trasee diferite din inima padurii tropicale. Unul dintre ele are mai putin de 2 km si iti va permite sa descoperi Piton Canot, cu peste 12 specii de plante si o vegetatie tropicala luxurianta.

Seven_coloured_earths_mauritius

Daca visezi deci la peisaje si la natura care te va lasa fara grai, nu mai sta pe ganduri.  Chamarel este destinatia ideala.