admin

Charles Manson, o pata neagra in istoria lumii

mansonUnii oameni ajung sa faca istorie cu lucruri cu adevarat bune, construindu-si cariere si reusind sa vina cu idei geniale care sa schimbe soarta lumii in bine, altii reusesc sa faca istorie prin lucruri mai putin curate, care uimesc, sperie si dezgusta, dar care sunt la fel de puternice si reusesc sa treaca testul timpului cu brio.

Unul dintre acesti oameni este Charles Manson, care a intrat in istorie prin crimele odioase pe care le-a facut si care este cel mai periculos om in viata.

La sfarsitul anilor 60, Manson, care avea in jur de 30 de ani, a fondat un grup hippie numit ” Familia”, pe ai carui membri i-a manipulat si i-a convins sa faca numeroase crime odioase in numele sau.

Manson a fost nascut in Cincinnati, dintr-o mama de 16 ani, care a fugit de acasa si si-a petrecut mai mult timp prin inchisoare sau delectandu-se cu alcool, decat avand grija de micul Charles. Cum mama sa nu a putut sa aiba grija de el, Charles si-a petrecut copilaria pe la rude sau prin orfelinate si pana la 9 ani deja a inceput sa fure si sa aiba cazier.

Din acel moment, si-a petrecut mai mult timp prin inchisoare, datorita furturilor de masini si a altori infractiuni. La 19 ani s-a si casatorit, insa a divortat foarte repede, deoarece a intrat iarasi in inchisoare iar nevasta sa si-a gasit pe altcineva. Cand a iesit din nou in libertate, a incercat sa isi construiasca o cariera in muzica, insa la sfarsitul anilor 60, vazand ca nu are nicio sansa in acest sens si bazandu-se pe calitatile sale de orator, si-a intemeiat un grup foarte usor de manipulat. Cu acest grup a facut primele 5 victime, pe care le-a macelarit in 1969 intr-o casa aleasa la intamplare in 1969.

Chareles Mansan a fost condamnat la puscarie pe viata si inca isi ispaseste pedeapsa, pentru faptul ca a instigat la crime deosebit de violente.