admin

Cum alegi masinuta electrica perfecta pentru copilul tau?

Tehnologia, precum si spiritul inovator caracterizeaza foarte bine perioada in care traim, lucru care influenteaza mult si felul cum arata jucariile. Avem asadar azi jucarii din ce in ce mai realiste, acestea fiind concepute pentru a capta atentia copiilor. Masinutele electrice pentru copii sunt asadar o forma de divertisment pe care cei mici o prefera. Acestea sunt foarte atractive, dar pentru a face o alegere cat mai buna, trebuie sa optati pentru masinuta electrica, in functie de nevoile celui mic.

Cum sa alegeti o masinuta potrivita?

Trebuie sa aveti mai multe aspecte in vedere, astfel incat sa fiti siguri de faptul ca luati decizia cea mai buna. Va intereseaza sa aflati mai multe despre modelul masinutei alese, pretul acesteia, precum si de accesibilitatea ei. Tineti cont mereu de varsta celui mic in alegerea unei masinute electrice si anume ca va trebui sa aveti in vedere faptul ca masinutele pot fi alese in functie de acest lucru.

De exemplu, masinutele adresate copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 2 ani au dimensiuni mai reduse, acestea oferind o stabilitate mult mai mare. O astfel de masinuta are un singur buton si o singura viteza redusa. Este recomandat ca in cazul acestei masinute, copiii sa o foloseasca doar in interior si anume intr-un spatiu unde sunt putine obstacole.

La varsta cuprinsa intre 2 si 4 ani, masinuta electrica pentru copii este mai voluminoasa. Masinutele variaza aici in functie de stil si de model. Ele au mai multe viteze, precum si mai multe caracteristici suplimentare precum este MP3, radio, scaunul pentru copilot sau pedalele. De asemenea, zgomotul emis va fi unul foarte asemanator cu o masina normala.

Masinile pentru copiii cu varsta de 5-7 ani pot imita ATV-urile sau doar cele trei roti. Acestea au un dseign din ce in ce mai realist, fiind destul de asemanatoare cu un autovehicul adevarat. Pe langa aceste caracteristici, claxonul electric, precum si farurile cu LED vor fi foarte apreciate de cei mici. Masinile acestea pot fi folosite afara, chiar si pe un teren accidentat. Masinutele destinate copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani sunt de obicei fabricate din materiale preum otel si aluminiu, acestea vin in mai multe variante, fiind si mai puternice. Unele modele sunt alimentate cu gaz, avand un sistem de suspensie, alaturi de un sistem de franare pe disc, el fiind foarte necesar atunci cand copilul prinde viteze mari.