admin

Cum Sa Ai Un Posterior Atragator, Instant?

Este cat se poate de evident faptul ca atunci cand vorbim de coapsele unei femei, vorbim de una dintre cele mai atragatoare parti, cel putin din punctul de vedere al barbatilor. Asadar, pentru a fi atragatoare, trebuie, pe langa ingrijirea corpului si a fetei, sa ai grija si de fese. Ce te faci totusi, dupa varsta de 25 de ani, cand acestea incep sa cada prada gravitatiei si nu mai au fermitatea de alta data?

images (2)E foarte simplu, apelezi la descoperirile moderne. Daca tot traiesti in secolul 21 trebuie sa profiti din plin de beneficiile tehnologiei pe care ti le ofera! :).

Cei de la Goskin au inovat Skin Rejuvenation pentru fese, o procedura simpla, sanatoasa si nedureroasa care, ca prin magie, iti ridica fesele intr-un mod vizibil.

Ce este skin rejuvenation?  O procedura prin care corpul este fortat sa genereze celule proaspete, sa creasca fluxul sangelui si sa formeze mult mai rapid fibrele de colagen.  Adica o procedura prin care pielea ta isi recapata tineretea intr-un mod natural.

Care sunt beneficiile unei proceduri de skin rejuvenation?

  • Creste fermitatea pielii;
  • Dispar ridurile fine;
  • Dispar discolorarile pielii;
  • dispare roseata pielii;
  • se egalizeaza textura si tonusul muscular;
  • Incurajeaza producerea de colagen si elastina in corp.

Colagenul si elastina sunt 2 proteine foarte importante din organismul nostru. Se gasesc in special in piele si rolul lor este de a mentine fermitatea si elasticitatea. Odata cu trecerea timpului, corpul produce din ce in ce mai putine astfel de proteine, motiv pentru care pielea isi pierde din fermitate.

Skin Rejuvenation ajuta practic la producerea in numar mai mare de colagen si elastina.

Exista riscuri ale procedurii?   Nu exista riscuri, totusi exista cateva indicatii de care ar trebui sa tii cont:

  • Evita bronzarea cu o saptamana inainte si cu o saptamana dupa procedura;
  • Este interzisa femeilor gravide;
  • Nu se pot utiliza medicamente foto-sensibilizante;
  • Dupa procedura, activitatea fizica trebuie sa fie moderata, iar zona asupra careia s-a actionat, trebuie protejata.

Ce parti ale corpului pot fi imbunatatite cu skin rejuvenation? Procedura poate fi folosita pentru toate partile corpului care risca pierderea de colagen si pierderea efectului estetic: Fata, brate, fese sau abdomen.

Cat costa?  In Europa si America, costul unei proceduri este de 150-200 euro, insa cei de la goskin iti garanteaza rezultate pentru 100 de euro.