admin

De Ce Sa Comandam Bijuterii sau Ceasuri Online

Comertul online a luat un avant neasteptat, mai ales in Romania unde reticienta este foarte mare. Motivele acestui avans sunt cresterea comoditatii pe de o parte si micsorarea timpului liber pe de alta parte. Este si normal, activitatile umane au devenit din ce in ce mai diverse iar aparatura electronica a acaparat o mare parte din timpul nostru. Asadar, daca vrem sa ne accesorizam, care este cea mai buna solutie? Comanda online sau mersul la cumparaturi?

Motivele pentru a comanda online sunt urmatoarele:

  • Costul mai mic al produselor.  Un magazin online nu are images (3)nevoie de un spatiu de prezentare in zona centrala, spatiu pe care ar plati extraordinar de multi bani. De asemenea, nu are nevoie de mai mult de 1 angajat sau de sisteme de securitate. Aceste cheltuieli inexistente au un efect direct asupra pretului produsului, care este mult mai mic daca este online;
  • Varietatea foarte mare.  In cateva minute ai sansa sa analizezi cateva zeci de produse din diverse magazine, sa le compari intre ele si sa iei cea mai buna decizie. Pentru a face acelasi lucru in oras ai nevoie de ore intregi, ore cu care poti face ceva mai constructiv;
  • Livrarea. Produsele online iti vor fi livrate direct acasa. Costurile de livrare sunt foarte mici iar castigul este unul foarte mare. Vezi ceva ce iti place si in 24-48 de ore ai produsul la usa. Tare, nu?
  • Feedback. Ai la dispozitie feedbackul clientilor mai vechi. In felul acesta iti poti da seama daca un magazin este de calitate sau nu. De asemenea, ai acces si la feedback asupra produsului pe care il cumperi, element pe care in magazinele clasice nu ai cum sa il ai.

Pana la urma, desi multi il blameaza, online-ul este extraordinar de folositor pentru omul modern. Daca e folosit cu moderatie este liantul care ne leaga si ne face mai eficienti.