Cum sa fii mai bine dispusa dimineata

Dispozitia noastra se schimba cu deosebita usurinta in functie de vremea de afara, de anumite culori pe care le vedem, de alimentele pe care le consumam sau de obiceiurile noastre din viata de zi cu zi.  Pentru a te asigura de faptul ca te trezesti mai bine dispusa dimineata si pentru a profita din plin de viata, iata cateva trucuri cheie pentru a fi cat mai bine dispusa dimineata.

Culca-te mai devreme seara. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca pentru a te trezi bine dispusa dis de dimineata este important sa te culci mai devreme. Nu este nimic mai neplacut decat sa te trezesti obosita si sa iti fie somn de-a lungul intregii zile. Pentru asta, opteaza pentru un somn de calitate, evitand sa mananci tarziu seara. Cu alte cuvinte, profita de un somn reparator.

Nu trage complet draperiile. Draperiile trase complet iti vor permite cu siguranta sa beneficiezi de un somn reparator. Insa, trezitul va fi fara indoiala mai dificil. Ideal ar fi sa nu le tragi complet pentru a beneficia putin de razele soarelui, ca acestea sa intre in dormitorul tau. Faptul de a fi trezita de dulcele mangaieri ale soarelui este mult mai benefic decat de alarma telefonului nu-i asa? La trezire, pune-ti melodiile preferate ceea ce iti va permite sa te trezesti bine dispusa.

Dormi intr-o camera luminata. Nu putini se trezesc dimineata cu gandul la vasele care ii asteapta in chiuveta si la curatenia de facut. Stiu, nu este nimic mai deprimant. Pentru a nu-ti strica dimineata din aceasta cauza, spala vasele si fa curatenie inainte cu o seara si asigura-te de faptul ca incaperea in care dormi este suficient de luminata.

Pregateste micul dejun. Nu incepe ziua cu stomacul gol. Acest lucru nu este o idee deloc buna, poate avea un impact negativ atat asupra formei tale cat si asupra dispozitiei tale. Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, cea care ne confera energia necesara de-a lungul intregii zile.