Cum sa te Coafezi in Sezonul Rece 2013-2014

coada de cal joasaVara si distractiile au trecut, caldura ne-a parasit iar noi trebuie sa pasim hotarati spre un nou sezon rece care ne intampina prin inceperea scolilor, a facultatilor si mai ales prin reinceperea activitatilor de la birou.

Se spune ca imaginea conteaza iar pentru a avea o tinuta impecabila inseamna sa fii ingrijit, in trend cu moda si mai ales sa ai o atitudine pozitiva. In ceea ce priveste moda sezonului rece 2013-2014, ne vom opri la tendintele din coafuri, deoarece parul unei femei reprezinta unul din elementele cele mai importante care spun ceva despre frumusetea acesteia.

Ei bine, se pare ca in aceasta toamna, cele mai populare coafuri sunt boburile de diverse lungimi, iar culoarea cea mai potrivita este cea care iti pune in evidenta nuanta tenului. Se pare ca s-a renuntat la brunet si se poarta mai mult castaniul, blondul de diferite nuante si roscatul slab.

O alta coafura potrivita tendintelor toamnei, este coada de cal. Daca in anii trecuti, aceasta coafura se purta in partea de sus a capului, acum se prefera coada de cal joasa, aproape de gat, cu un par cat mai lung si mai matasos. Daca doamnele si domnisoarele nu dispun, insa, de o podoaba capilara generoasa, ele pot apela la celebrele extensii, ce le pot oferi imaginea dorita.

Un alt model de coafura, adoptat si de catre vedetele internationale, precum Kim Kardashian si Angelina Jolie, este cel cu aspect de par ud, dat usor pe spate, dand un aspect elegant si misterios.

Bretonul a revenit, se pare, fiind tot mai prezent in acest sezon, iar cel mai popular pare a fi cel drept, gros si lung, care depaseste usor linia sprancenelor.

Un aspect important in moda coafurilor din acest sezon, este non-conformismul, care permite femeilor indraznete sa isi vopseasca parul in doua culori de contrast diferit.

Inainte sa adoptati coafura preferata, cel mai bine este sa va analizati trasaturile fetei si culoarea tenului, pentru a face cea mai buna alegere care sa se potriveasca acestor elemente!