Iagency

Cursuri IT cu finalitatea dorita: angajarea ca programator, in doar 8 luni!

Cursuri IT

Visurile pot fi transformate in realitate, daca treci la actiune si faci alegerile potrivite! Acum, participarea la cursuri IT poate avea finalitatea dorita, si anume angajarea ca programator, in doar cateva luni.

Dorinta ta devina posibila cu ajutorul mentoratului WellCode, fondat de Petru Trimbitas, in urma experientei dobandite in cadrul companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii. Mentoratul este un program de invatare unic pe piata de cursuri IT din Romania si se bazeaza pe relatia stabilita intre utilizator si mentor.

Platforma functioneaza ca o carte interactiva, incat sa poti lucra independent de evolutia celorlalti participanti. Astfel, ai posibilitatea de a rezolva probleme atunci cand iti permite programul personal, cat timp poti, indiferent de locul in care te afli.

Cu toate ca vei lucra independent, nu vei fi niciodata singur, caci mentorii iti vor fi alaturi la fiecare pas. Acestia te vor ghida catre gasirea solutiilor ideale pentru problemele tale, astfel incat sa reusesti sa iti dezvolti gandirea analitica si sa reusesti sa scrii cod curat si corect inca de la prima logare pe platforma.

Odata ce ai reusit sa parcurgi platforma integral, mentorii te vor ghida in urmatorul pas al formarii tale ca programator: scrierea propriei aplicatii si realizarea portofoliului de proiecte. De asemenea, mentorii te vor ajuta sa iti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice, astfel incat sa ai certitudinea ca vei fi alegerea oricarui angajator.

Spre deosebire de clasicele cursuri IT, in cadrul programului gandit de Petru Trimbitas, vei beneficia si de suport psihologic oferit de coachi cu experienta vasta in domeniu. Acestia te vor ajuta sa iti constientizezi gandurile si emotiile negative si sa iti dezvolti strategii de gestionare sanatoase.

Daca mentorii iti vor antrena mintea, coachii se vor ocupa de pregatirea ta emotionala, astfel incat sa reusesti sa iti schimbi mindset-ul cu unul orientat spre succes. Specialistii in dezvoltare personala te vor invata cum sa iti infrangi teama de esec si sa descoperi resurse de auto-motivare, astfel incat sa te mentii mereu focusat pe atingerea obiectivului final: obtinerea unui job ca programator.

Totodata, coachii te vor ajuta sa iti dezvolti un stil de viata sanatos, care sa implice o igiena a somnului corecta (8 ore de somn / noapte), o dieta echilibrata si sport. Fiecare minima schimbare isi va face resimtita importanta si te va ajuta sa constientizezi si sa intelegi cat de mult ne sunt influentate performantele profesionale de starea psihica si emotionala.

Un alt obiectiv al coachilor va fi dezvoltarea abilitatii de comunicare si de relationare cu cei din jurul tau. Aceste doua abilitati sunt la fel de urmarite de angajatorii din domeniul IT precum capacitatea de a scrie cod curat si corect. Modulul de dezvoltare personala integrat in programul fondat de tanarul clujean este unic pe piata de cursuri IT din Romania, oferindu-ti un atu in plus in indeplinirea visului tau de a obtine primul job ca programator.

In plus, Petru Trimbitas sustine ca iti poti atinge obiectivul in doar 8 luni, cu conditia sa respecti 3 reguli simple:

  • sa asculti si sa urmezi recomandarile mentorilor;
  • sa dormi 8 ore / noapte;
  • sa lucrezi cel putin 15-20 de ore sapamanal.

Programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii WellCode si convinge-te de ce mentoratul gandit de tanarul clujean este diferit de clasicele cursuri IT!