admin

Cursuri Seo in Bacau organizate de Seo Academy

Cursuri SEO in Bacau organizate de SEO Academy

seo-bannerAi un site de prezentare, un magazin online sau un blog? Intentionezi sa te lansezi in mediul afacerilor online sau pur si simplu esti interesat sa te orientezi profesional spre meseria de Specialist SEO sau Specialist Marketing Online? Invata cum sa promovezi un site pe Google! Invata SEO!

Search Engine Optimization (SEO) este procesul de imbunatatire a volumului sau a calitatii traficului unui site web prin intermediul motoarele de cautare. SEO este o abreviere pentru ,,optimizare pentru motoarele de cautare”. Se mai folosesc si termenii “optimizare site” si “optimizare SEO“ sau “promovare SEO”. Cu cat un site este mai bine pozitionat in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare, cu atat acesta va avea mai multi vizitatori si conversii (vanzari produse si servicii, abonari newsletter…etc.).

SEO Academy organizeaza cursuri SEO in Bacau

Pe 22 si 23 februarie are loc in Bacau Cursul de initiere in Search Engine Optimization (SEO).

In perioada 8-11 martie are loc Cursul Master Search Engine Optimisation(SEO) la sediul nostru din Bacau.

Ce vei invata ?

La cursurile noastre SEO vei beneficia de o pregatire temeinica in elementele de baza ale optimizarii SEO. Vei invata cele mai bune practici de urmat si vei intelege instrumentele cheie pe care trebuie sa te bazezi pentru o strategie SEO de succes. Vei primi o certificare care va arata ca ai completat modulele si ai inteles conceptele.

Cursurile SEO sunt practice si personalizate pentru tine si colegii tai de curs. Veti vedea demonstratii de situatii reale, veti descoperi problemele propriilor site-uri si vor fi  evaluari  ale fiecarui participant. Astfel suntem siguri ca veti intelege totul.

Cursul de initiere in SEO se desfasoara pe parcursul a 2 zile:

Ziua 1 – Elementele de baza SEO – Obtinerea rezultatelor (5h)

Ziua 2 – Strategii SEO (5h)

La sfarsitul cursului, vei primi o diploma de participare si vei pleca inarmat cu o intelegere ferma a unei strategii SEO de succes pentru site-ul tau sau pentru clientii tai.

Cursul Master de SEO se desfasoara pe parcursul a 4 zile:

  • Training SEO Ziua 1 – Elementele de baza în SEO
  • Training SEO Ziua 2 – Strategii SEO
  • Training SEO Ziua 3 – Google Day
  • Training SEO Ziua 4 – Tehnici SEO Avansate

Cand?

22 si 23 februarie 2014 : Cursul de initiere in SEO

8-11 martie 2014: Cursul SEO Master

Unde ?

Sediul MarkUp Media

Strada Miron Costin 2, Bacau

Cine sustine cursul?

Cursul este sustinut de un trainer cu o experienta bogata, de peste 6 ani, in SEO si Marketing Online. Trainerul nostru a lucrat pentru clienti din Romania si Franta, in cadrul unor companii de top de pe piata europeana si a optimizat sute de site-uri din domenii de activitate diverse (turism si transport, e-commerce, medicina, industrie, imobiliare, afaceri/economie, arta/cultura).

Pret?

450 LEI pentru Cursul de initiere in SEO

700 lei pentru Cursul SEO Master

Inscrie-te si confirma inscrierea din timp si beneficiezi de o reducere de 15% din valoarea cursului.

Despre SEO Academy

SEO Academy a fost fondata in 2013 dupa o experienta de ani de zile in domeniul programarii si optimizarii de site-uri. SEO Academy sustine cursuri SEO & IT in zona Moldovei (Bacau, Iasi, Galati, Piatra Neamt…etc.). SEO Academy este un proiect Markup Media.

Mai multe detalii pe www.seo-academy.ro.