De ce endermologia este cea mai buna metoda de eliminare a celulitei

Endermologia este unul dintre tratamentele cele mai bune pentru combaterea celulitei, recent aparute pe piata. De fapt, specialistii declara ca endermologia este singurul tratament care poate combate in mod real celulita in proportie mai mare de 89%. Acest tratament pretinde sa estompeze celulele grase din piele, cu ajutorul unui dispozitiv special numit Starvac, care actioneaza prin rulare, palpare si aspirare in tesuturile in care exista celulita. Endermologia determina diminuarea aspectului de celulita tocmai datorita faptului ca Starvacul, prin rularea si palparea pielii, ajuta la indepartarea substantelor grase si a reziduurilor din celulele din tesutul adipos.

Odata ce grasimea este stoarsa prin piele, aceasta este indepartata prin procesul de aspirare (vacuum) al Starvacului. Desigur, celulita nu poate fi indepartata in totalitate doar intr-o singura sedinta. Pentru a obtine rezultate satisfacatoare, esteticienii recomanda efectuarea unui set de 5-8 sedinte, in functie de gravitatea celulitei. Sedintele de endermologie trebuie facute o data la 15 zile, pana cand celulita este eliminata complet.

Endermologia nu isi arata efectele dorite daca sedintele nu sunt efectuate in mod regulat. Exista o multime de femei care se plang de faptul ca, desi au scapat de celulita in doar 2-3 sedinte, aceasta a reaparut ulterior. Este foarte important ca femeile sa urmeze acest tratament in mod regulat, sa faca numarul total de sedinte recomandat de estetician si sa revina la clinica pentru intretinere anual, pentru una sau doua sedinte.

Unii specialisti recomanda combinarea endermologiei cu liposuctia, deoarece ambele terapii ajuta la eliminarea grasimii din organism. Cu toate acestea, liposuctia, desi ofera rezultate rapide, este un tratament invaziv, care implica oarecare riscuri. Astfel, cea mai sigura si cea mai eficienta metoda de eliminare a celulitei ramane endermologia care, desi este un tratament ce se realizeaza intr-un numar mai mare de sedinte, garanteaza efecte satisfacatoare fiecarui pacient, indiferent de gravitatea celulitei de care sufera.

Endermologia este un tratament patentat in Franta si preluat de toate marile clinici de estetica medicala din lume. In Romania, Institutul de Estetica Medicala Goskin ofera pacientilor tratamentul de endermologie pentru a scapa de celulita dar si pentru a elimina cativa centimetri in circumferinta, folosind cea mai recenta si cea performanta tehnologie Starvac.

endermologia starvac