Ghidul celor mai pasnice destinatii din lume

Vacanta – un termen utilizat de oameni pentru a combate rutina si a se relaxa descoperind si vizitand locuri noi. Vacantele pasnice, departe de zgomot si aglomeratie sunt din ce in ce mai cautate. Am ales pentru voi cinci din cele mai pasnice destinatii din lume.

tropical beach paradise

Magnificul arhipelag Saint Vincent si Grenadine

Esti in cautarea unei destinatii paradisiace pentru o viitoare vacanta ? Saint Vincent si Grenadine este destinatia ideala in acest sens. Un loc idilic, deloc aglomerat in care poti profita in liniste de soare si plaja. In program: scufundari, balaceala si relaxare.

Suriname, coltul pierdut al Americii

Suriname este una din cele mai mici tari din America de Sud insa merita sa fie vizitata si descoperita. In acest loc in care se amesteca o multime de culturi, vei aprecia atat istoria cat si traditia si peisajele. Profita de acest sejur pentru a vizita si Paramaribo.

Fiji Paradise Islands

Frumusetea insulelor Fiji

Insulele Fiji, o veritabila oaza de pace care numara numai putin 300 de insule. O calatorie ce merita sa fie facuta cu prisosinta. Mare de culoarea turcoaz, soare fara moderatie, plaje lungi de nisip alb, platouri cu fructe de mare, cocktailuri…te simti deja in vacanta ?

Skyline of Salmiya at night. Kuwait City, Middle East

Kuweit, un paradis uitat

Kuweit este o tara mai putin vizitata de turisti. Istoria sa tulbure si faptul ca este situata in apropiere de Irak sunt principalele motive pentru care turistii ezita sa faca o calatorie in aceasta tara. Cu toate acestea, turistii care se incumeta sa se aventureze pe pamanturile sale nu vor regreta alegerea facuta: intre Al Ahmadi si masivul Mutla, vei reveni acasa cu o multime de amintiri placute.

Peisajele idilice ale Albaniei

Munte sau mare, de ce nu ai alege Albania, o tara care iti ofera ambele posibilitati? Sapte lacuri, citadela Berta si castelul acesteia, statiuni balneare paradisiace pe coasta ioniana, lacul Skodra…o tara ideala pentru toate gusturile si preferintele.