De ce sa alegi o companie cu experienta in inchirieri auto in Bucuresti?

Bucurestiul este o metropola cu distante mari de parcurs, iar sa nu ai posibilitatea de a te deplasa cu masina intr-o zi importanta poate fi o adevarata pacoste. De aceea, daca autoturismul pe care te bazai este defect sau indisponibil iti vei dori numaidecat sa gasesti cea mai buna companie care ofera servicii de inchireri auto Bucuresti.

In cautarea unei companii ce ofera aceste servicii, una din greselile pe care le poti comite este sa te uiti doar la pret. Asteptarile tale trebuie sa contina, pe langa un pret competitiv, si siguranta profesionalismului de care ai nevoie pentru a fi sigur ca ai parte de cele mai bune servicii de inchirieri auto Bucuresti.

In domeniul de inchirieri auto Bucuresti, compania FocusRent.ro are o experienta de peste 10 ani si un renume in ceea ce inseamna servicii de cea mai inalta calitate si clienti multumiti.

Exista trei tipuri de inchirieri masini pe care le ofera FocusRent:

1. Serviciul de inchirieri auto pe durata scurta

Aceasta este optiunea perfecta pentru momentele in care vrei sa pleci intr-o vacanta scurta sau ai nevoie de masina pentru un eveniment special. Perioada minima de inchiriere a unui autoturism este de o zi, iar acestea sunt disponibile incepand de la categoria economy, la SUV-uri si pana la clasa luxury.

Din modelele cel mai des inchiriate amintim: Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Skoda Octavia, VW Passat, Audi A4, Dacia Duster, Hyundai Santa Fe sau BMW X5.

2. Serviciul de inchirieri auto pe termen lung

Acest serviciu se adreseaza in mod special companiilor, pentru care inchirierile auto pot reprezenta un real beneficiu financiar. Unul dintre numeroasele beneficii il reprezinta deductibilitatea fiscala integrala a TVA-ului, iar autovehiculele au, de asemenea, mentenanta completa asigurata de FocusRent.

3. Serviciul de inchirieri microbuze

Ai nevoie de un mijloc de transport convenabil pentru un grup mai mare de persoane? Multe pot fi ocaziile in care trebuie asigurat transportul unui grup de prieteni sau colegi, de la excursii la teambuilding-uri sau evenimente festive precum nunti, botezuri etc.

Acest serviciu de inchirieri auto Bucuresti se adreseaza grupurilor de pana la 9 persoane, iar in oferta este vorba de doua modele renumite de microbuze, VW Transporter si Mercedes Vito (de tip 8+1). Ambele modele reprezinta o optiune la cel mai inalt standard in materie de microbuze.

Bonus pentru clientii loiali

Avand deja o activitate lunga pe piata de inchirieri auto Bucuresti, FocusRent rasplateste acum si clientii sai fideli. Astfel, fidelitatea celor mai loiali clienti este rasplatita in prezent cu un card de membru, care inseamna o reducere de 10% la orice automobil inchiriat.

Oricine are carnet de sofer de cel putin un an de zile si 21 de ani impliniti poate apela la serviciile companiei FocusRent pentru a beneficia de cele mai bune servicii de inchirieri auto Bucuresti.

La FocusRent ai disponibil si un call-center non-stop unde poti afla orice informatie, oricand, in legatura cu serviciul de inchirieri auto Bucuresti.

Daca ai nevoie sa inchiriezi o masina acum, nu ezita sa iti faci o rezervare, fie prin intermediul acestui call-center, fie online, pe FocusRent.ro, iar autovehiculul iti va fi livrat gratuit in numai 3 ore de la confirmarea rezervarii. Inchirierea unei masini nu a fost niciodata mai sigura si mai rapida decat acum!