Cauti un job profitabil pentru studente? Iata ce trebuie sa stii!

model-de-videochat-bacau

Esti tanara, frumoasa, talentata si ai nevoie de un job unde sa-ti fie recunoscute meritele si sa castigi pe masura eforturilor? Toate tinerele viseaza la o cariera glam, care sa le ofere posibilitatea de a lucra intr-un domeniu atractiv, avand un program flexibil si un salariu mereu in crestere.

Din fericire, acest job exista si depinde doar de tine daca il vei obtine sau nu. Noi, echipa Art Studio, iti spunem de ce ai nevoie pentru a deveni un model de succes : ambitie, inteligenta, cunostinte de limba engleza, frumusete si farmec personal. Daca te-ai recunoscut in aceasta descriere, te asteptam cu drag la un prim interviu pentru a ne cunoaste mai bine.

In meseria de model vei invata foarte multe lucruri : cum sa te porti cu oameni din diverse medii sociale, cu diverse ocupatii si diverse personalitati. Vei deveni sigura pe tine, vei invata care este propria ta valoare si te vei iubi mai mult. Nu in ultimul rand, vei putea sa-si castigi singura existenta pe parcursul anilor de facultate si vei putea sa-ti permiti toate mofturile pe care pana acum nu ti le permiteai : tinute frumoase, tratamente cosmetice, produse de make-up. In plus, vei putea sa calatoresti acolo unde pana acum doar visai.

Evident, castigurile variaza de la luna la luna si depinde doar de tine daca vei avea venituri medii sau fabuloase. Noi ne vom stradui sa te initiem in acest domeniu pentru ca in scurt timp sa devii un model de succes.

Astazi sunt multe joburi profitabile pentru studente, insa putine sunt cele care-ti lasa si timp pentru studiu sau pentru petreceri cu prietenii. La Art Studio, iti poti stabili singura programul in functie de cursuri sau de alte activitati din programul tau.

Speram ca te-am facut deja curioasa si ca te vei gandi bine la oferta Art Studio. Te asteptam oricand cu un telefon la 0765 328 543 sau un email la adresa hello@artstudio-bucuresti.ro pentru mai multe lamuriri.