De Ce Sa Mergi la Dentist?

Nu cred ca exista persoana care sa spuna ” da, ma duc cu cea mai mare placere la dentist” . Frica de stomatolog este o frica implementata adanc in constiinta oamenilor,insa este total nefondata, mai ales in anul 2013 cand durerea este practic o amintire neplacuta si tehnicile dentare sunt foarte evoluate.

Ghid365 va recomanda sa mergeti de 2 ori pe an la stomatolog si puteti preveni multe complicatii ce pot aparea in cavitatea bucala:

  • In primul rand puteti preveni si depista din timp cariile, eliminand in felul acesta extractii si implanturi.
  • Preveniti sau descoperiti la timp cancerul bucal. Cancerul bucal este pe locul 6 intr-un top al celor mai intalnite maladii din lume.  Are o rata de mortalitatea foarte ridicata, insa daca este intalnit intr-o faza incipita poate fi vindecat;
  • Preveniti afectiunile gingivale.  O problema usor neglijata in fata cariilor, afectiunile gingivale sunt foarte serioase.afectiunile gingivale chiar minore, nedepistate la timp pot duce la aparitia parodontopatiei si in final la pierderea dintilor.
  • Prevenirea respiratiei neplacute. Orice problema in cavitatea bucala poate crea o respiratie neplacuta. Este foarte usor sa ii deranjezi pe cei din jur emanand un miros care sa ii indeparteze . Pentru a evita aceasta problema, va recomandam o igiena orala adecvata si vizita frecventa la stomatolog. Frecventa cu care ar trebui sa mergeti la stomatolog este de 2 ori pe an. Impreuna cu acesta veti crea un plan personalizat de igiena si tratament . In felul acesta, problemele si respiratia urat mirositoare vor fi doar amintiri neplacute.
  • Evitarea urgentelor.  Nimanui nu ii place durerea, mai ales durerea de dinti. Una dintre solutiile de a o elimina este de a o preveni.
  • Estetica dentara.  Zambetul este unul dintre cele mai importante elemente sociale. Un zambet frumos poate deschide multe usi si poate mari increderea in propria persoana.  Cu tehnologia dentara de astazi, un zambet perfect este foarte usor de obtinut, lucrarile dentare avand o estetica perfecta .

Cred ca sunt suficiente motivele , pentru a va mobiliza si a face o vizita stomatologului. Daca nu v-ati convins, mai avem motive , trebuie doar sa intrebati.

Daca nu stiti un stomatolog bun caruia sa ii faceti o vizita, Ghid365.ro va recomanda Praxismed M&D ,un cabinet unde atentia pentru pacient ocupa primul loc . 

 

 

 

 

 

 

 

( GHID365 recomanda doar servicii de calitate, pe care le-a testat sau le-a analizat in prealabil)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa-ti parerea!