Dobrogea-Destinatia Ideala pentru Vara

De cateva zile, vara a inceput sa isi faca simtita prezenta foarte insistent. Termometrele s-au ridicat la 40 de grade, piscinele au inceput sa fie foarte pline iar vanzarea de racoritoare reci s-a dublat. In toata zapuseala de afara, gandul zboara inevitabil la o vacanta. Primele idei se formeaza in jurul unor paduri racoroase de munte, sau in jurul brizei de mare.

HistriaCu toate astea, cei de la infokazare.ro  iti recomanda varietatea. Sunt atat de multe obiective turistice in Romania, incat este pacat sa te opresti la 1, 2 sau 3 locuri pe care le cunosti dinotdeauna.

Ne vom opri la o aruncatura de bat de mare, sa rascolim oferta de vacanta din Dobrogea:

 

 

 

  • Delta Dunarii – Unul dintre cele mai mari obiective turistice europene, vine cu o oferta extrem de bogata si deosebita. Din toata Delta, iti recomandam zona Crisan, unde se imbina aproape ireal de frumos, pensiuni dotate cu toate conditiile ( piscina, sauna, masa, distractii variate) cu peisajul salbatic al Deltei. Optiunile de cazare Crisan sunt si ele foarte variate:  poti sa dormi in hoteluri plutitoare sau in pensiuni clasice de la 2 la 4 stele.
  • Statiune Techirghiol– Cu siguranta ai auzit de ea, insa sunt mai putine sanse sa fi ajuns pe aici.  Daca te hotarasti sa incerci vestitul namol tamaduitor, statiunea te asteapta cu baze de tratament moderne si chiar cu o plaja amenajata pe malul lacului .
  • Moschei si manastiri – Daca esti o persoana religioasa, sau pur si simplu iti place sa cunosti istorie, Dobrogea este zona perfecta din care iti poti hrani curiozitatile. Diversitatea de culturi si obiceiuri a dus la ridicarea unor superbe moschei si manastiri, fiecare cu istorie si identitate proprie.
  • Cetati – Tot in Dobrogea vei gasi si ruine de cetati ce dateaza inca din secolul al VII-lea. Daca ai norocul sa ai si un ghid alaturi de tine, acestea iti pot dezvalui povesti uimitoare.

Asadar, venirea verii deschide noi orizonturi turistice de care iti recomandam sa profiti din plin, dupa care poti veni sa ne povestesti cum a fost!

Lasa-ti parerea!