admin

Top5 Branduri de Posete de Calitate si Accesibile

De-a lungul timpului, poseta a avut diverse semnificatii pentru om si a jucat diverse roluri. Intotdeauna, insa, a fost un accesoriu foarte important. Devenind foarte populara, mai ales in randul femeilor, poseta a reprezentat  un element puternic de apartenenta sociala.

Geanta GuessAstazi, industria posetelor este o industrie de miliarde de euro, iar persoanele publice cheltuiesc  banii pe care un om normal ii castiga intr-un an, pentru a achizitiona acest accesoriu.

Intr-o lume in care un astfel de element este definitoriu pentru imaginea unei persoane, trebuie sa ai grija ce anume porti. Din fericire, pe langa brandurile uriase care fac posete cu preturi ce contin mai mult de 3 zerouri, exista si branduri cel putin la fel de mari, care creaza acest accesoriu la preturi accesibile, sau ofera reduceri uriase .

Iata un top 5 al celor mai accesibile posete de calitate:

Converse – Desi gandul te duce mai degraba la incaltaminte de calitate, converse produce si genti de mana pentru dame.  Cu un aspect sport, sunt ideale pentru o iesire de vacanta la mare sau la munte. Preturile sunt modice, incepand de la doar 100 lei;

Cole Haan – Un brand cu o istorie de peste 30 de ani in industria de imbracaminte si incaltaminte, reuseste sa produca unele din cele mai dorite genti din lume. Modelele variate si preturile mici spre medii, ii aduc printre cei mai buni;

Nina – Creatori de posete care se axeaza pe deosebit. Creatii unice, ideale pentru iesirile de seara, cu preturi incepand de la 150 lei;

Guess – Firma americana ce produce posete de aceeasi calitate ca gigantii din domeniu, dar la preturi de zeci sau chiar sute de ori mai mici. Prezenta Guess online este una foarte puternica si reuseste sa isi faca loc intre primele branduri din domeniu.

Lucky Brand – Axandu-se pe modele vintage deosebite, lucky brand chiar sunt norocosi, sunt una dintre cele mai bine cotate firme de posete online. Le gasiti la preturi incepand cu 200 lei.

Evident, exista numeroase alte variante de unde poti alege. Este unul dintre motivele pentru care online-ul este una dintre cele mai mari inovatii ale omului.

Lasa-ti parerea!