Familiile care opteaza pentru dozatoare de apa sunt cele mai fericite!

In general, atunci cand vine vorba despre hidratare, exista patru abordari, pe care le vom enumera in continuare. Dintre ele, se remarca varianta achizitionarii de dozatoare de apa, dotate cu bidoane de 19litri, de departe cea mai avantajoasa din toate punctele de vedere.

Prin urmare, daca te regasesti in oricare dintre primele trei exemple de mai jos, este momentul sa-ti regandesti strategia si sa te bucuri de toate beneficiile respectivelor echipamente. Bineinteles, acest lucru este posibil doar daca alegi o companie precum H2On, cu adevarat profesionista si cu o lunga experienta in domeniu, premiata inclusiv la nivel international.

1. Cei care nu beau apa deloc. Nu ar trebui sa te mire ca, in prezent, exista oameni care nu consuma absolut deloc apa, preferand alte bauturi precum sucurile carbogazoase sau asa-zis “naturale”, berea etc. Totusi, in ciuda gustului lor si a starii de bine pe care o ofera, acestea nu hidrateaza corpul uman si nu-l ajuta sa-si desfasoare procesele interne la parametri optimi. Astfel, modelul nu este unul de urmat, intrucat, pe termen lung, vor aparea repercusiuni nedorite;

2. Cei care beau apa de la robinet. O alta categorie este reprezentata de cei care beau apa de la robinet, spunand ca “oricum are acelasi gust” precum cea imbuteliata. Nimic mai gresit! De fapt, in tara noastra, aceasta apa nu este tocmai potabila, avand un aspect, un miros si un gust reprobabile. In schimb, dozatoarele de apa de la H2On.ro sunt “alimentate” de bidoane cu o apa microbiologic pura, de calitate, acesta fiind singurul lichid care aduce 100% sanatate;

3. Cei care cumpara apa la sticle sau PET. Aceasta optiune este in mod cert mai potrivita decat precedentele doua, insa si ea vine cu un numar de neajunsuri. In primul rand, costurile vor fi mari, avand in vedere capacitatea redusa a ambalajelor (0.33, 0.5, 1, 1.5, 2 sau 2.5 litri), iar, in al doilea rand, va trebui sa suporti si greutatea, la propriu si la figurat, a cumparaturilor. In ziua de astazi, in care exista nenumarate oferte, nu mai este nevoie sa faci rabat la niciun capitol!

4. Cei care opteaza pentru dozatoare de apa. Ultima, dar cu siguranta nu cea din urma solutie, se dovedeste a fi cea ideala, atat acasa, cat si la birou! Dozatoarele de apa sunt o investitie “one time only”, de doar cateva sute de lei, care se amortizeaza rapid, iar ele incalzesc sau racesc instantaneu apa, aducand-o la temperatura ideala pentru consum. Mai mult decat atat, H2On ofera inclusiv posibilitatea detinerii echipamentelor in custodie (fara a le cumpara propriu-zis), cat timp se achizitioneaza un abonament lunar (care contine bidoane, pahare de carton, igienizare periodica si transport gratuit).

Bidoanele marca proprie care se monteaza pe aceste dozatoare de apa contin un produs remarcat inclusiv la nivel international. Compania a fost distinsa cu Superior Taste Award, acordat de catre prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia), in anii 2019, 2020, 2021 si 2022. Juriul, format din peste 200 de chefi si somelieri de la restaurante cu stele Michelin din intreaga lume, a remarcat “transparenta extraordinara, aroma delicata si senzatia finala placuta si racoritoare” a apei.

Prin urmare, acum ai sansa de a lua o decizie benefica pentru tine si familia sau colegii tai, atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung, cu atat mai mult cu cat pretul apei la bidon este de putin peste 1 leu per litru, mult mai mic decat in cazul altor variante. Hidratare placuta!