admin

Game of Thrones, serialul care a schimbat soarta seriilor TV

game of thrones Daca esti in cautarea unui nou serial iar intamplarea face sa nu fi inceput deja Game of Thrones ( Slabe sanse, in conditiile in care majoritatea oamenilor sunt innebuniti dupa acest serial ), trebuie sa il incepi.

Se pare ca in lume sunt 3 categorii de oameni: cei care savureaza cap, coada, majoritatea serialelor pe care le gasesc, cei care au un serial preferat si se uita doar la ala, pana cand il termina si aleg altul si cei care nu se uita la niciun serial. Toate cele 3 categorii insa, se uita la Game of Thrones.

Ce este de fapt acest serial?

Este o ecranizare deosebit de buna a cartilor lui George r.r. Martin, cu acelasi titlu, sau ” Urzeala Tronurilor” cum este tradusa in limba romana. Romanul a aparut in 1996 si a castigat numeroase premii, inclusiv pentru cea mai buna carte fantastica.

Ecranizarea cartii a inceput in 2011, iar succesul a fost iminent, datorita complexitatii cu care a fost facut serialul, dar si datorita talentului pe care il au majoritatea actorilor.

Ce aduce nou fata de alte seriale?

Sunt cateva lucruri care il scot in evidenta. In primul rand povestea, este una de exceptie, cu intrigi deosebite si cu intamplari foarte greu de anticipat. Imaginile sunt de cea mai buna calitate iar personajele sunt extrem de bine conturate, chiar si cele care nu au roluri deosebite in serial.

Fara prea multe detalieri, deoarece este un serial care merita vazut, nu citit, putem spune cu mana pe inima ca Game of Thrones este un serial care isi merita locul in topul nostru cu 365 de filme si seriale care merita vazute.