admin

Vlog pe Youtube, idee de afaceri pentru viitorul tau

Vlog pe YoutubeToata lumea cauta o idee de afaceri care sa permita un castig substantial si sa fie eficienta, adica sa implice cat mai putina munca. Evident, acest lucru nu este tocmai posibil, insa daca munca propriu zisa este o activitate pe care o faci cu cea mai mare placere, atunci poti spune ca nu muncesti niciodata. Una dintre afacerile momentului, cu ajutorul careia foarte multi tineri au reusit sa isi creeze un venit, sau chiar sa se imbogateasca, este crearea unui Vlog pe Youtube.

Ce inseamna asta?

Un serial in care iti alegi o nisa despre care vorbesti zilnic, sau saptamanal, adresandu-te pasionatilor din nisa respectiva. Practic, daca ai cunostiinte dintr-un domeniu si ai carisma necesara unui prezentator, poti incerca marea cu degetul si sa faci un filmulet. Din fericire, costurile pentru o astfel de afacere sunt minime iar beneficiile pot fi uriase daca atingi publicul tinta si reusesti sa ajungi si sa te mentii la cele mai inalte standarde.

Cum iti faci un Vlog pe Youtube?

Teoretic, este foarte simplu. Ai nevoie de o camera video destul de performanta, pe care o poti gasi la cateva sute de lei, sau chiar de o camera web a laptopului tau, de cateva cunostiinte despre Youtube si eventual cateva cunostiinte de editare video. Ceea ce este cel mai important insa, este ideea. Ai nevoie de o idee buna, care sa stii ca prinde. Internetul este deja plin cu sute de mii de seriale Youtube, care mai de care mai interesante. Poti sa optezi pentru o idee deja existenta, careia sa ii aduci un plus sau pentru una noua. Desi este greu de gasit, o idee noua poate sa fie cea mai buna solutie.

Care ar fi optiunile?

  • Comentezi stiri si filmulete din anumite domenii. Sunt oameni care au succes urias cu astfel de videoclipuri. Pur si simplu colecteaza cele mai interesante filmulete din mediul online si le comenteaza;
  •  Creezi tutoriale. Stii sa faci ceva foarte bine? Perfect! Poti crea tutoriale pe care sa le pui pe Youtube. Nici nu stii cate persoane sunt de-a dreptul incantate sa afle cat mai multe lucruri. Cu siguranta stii un lucru pe care alti oameni nu il stiu, asadar, da-i bataie!
  •  Canti, spui poezii sau desenezi! Daca esti artist, iti poti pune arta la vedere si cine stie, poate ajungi foarte cunoscut. Poti sa faci banuti seriosi din aceasta activitate si cel mai important, faci asta din confortul propriei case.

Evident, ideile sunt nenumarate. Ai o idee buna de un vlog si nu vrei sa o pastrezi doar pentru tine?  Impartaseste-o la comentarii ! 😀