Gardurile din gratare din otel, solutia excelenta pentru imprejmuire

Pentru a putea oferi siguranta, unele spatii trebuie sa fie ingradite. Locurile de joaca, proprietatile private din jurul caselor, curtile scolilor si ale gradinitelor sau alte spatii pe care le dorim protejate, toate trebuie sa fie imprejmuite de un gard.

Alegerea gardului este o provocare in sine, dat fiind faptul ca un gard de calitate poate sa fie destul de costisitor.

Gardurile din gratare din otel galvanizat de la Ascogratings.ro – cea mai buna solutie

Una dintre cele mai bune solutii pentru care poti opta sunt gardurile din gratare intretesute, din otel galvanizat. Produse de Asco Industrial Gratings, acestea au proprietati foarte atractive, fiind potrivite pentru imprejmuirea oricarui tip de suprafata:

  • Sunt zincate la cald conform SR EN ISO 1461 si pot fi vopsite electrostatic in culori RAL. Acest lucru asigura o rezistenta maxima in timp, chiar si in fata umezelii si a altor factori de mediu;
  • Sunt disponibile in mai multe variante de inaltime si de dimensiuni ale ochiurilor;
  • Sunt fabricate fara sudura, din platbenzi longitudinale pregaurite automatizat si bare rotunde dispuse transfersal;
  • Pot avea ochiuri inguste sau foarte inguste, ceea ce previne urcarea si saritul peste garduri;
  • Sunt foarte rezistente. Constructia este una foarte robusta, imbinarile fiind realizate cu suruburi antifurt din inox si conexpanduri zincate.
  • Pot fi echipate cu diverse sisteme de securitate, cum ar fi barele ascutite sudate la partea superioara, platbanda zimtata, sarma ghimpata, inclinarea partii superioare a gardului sau instalarea unor suporturi suplimentare.

De ce garduri din gratare de otel galvanizat?

Exista mai multe motive pentru care o astfel de solutie este de preferat, in detrimentul altor variante de garduri. Gratarele din otel galvanizat se remarca prin costuri mici, rezistenta foarte mare la factori de mediu si la trecerea timpului, usurinta in montare, usurinta in personalizare si pastrarea unei zone luminoase in interiorul suprafetei protejate, fara a se face rabat la rezistenta gardului.

Asco Gratings – Cea mai buna solutie pentru achizitia de garduri din gratare intretesute

Daca vrei sa cumperi garduri din gratare intretesute, cei de la Asco Gratings sunt cea mai buna optiune pe care o ai la indemana. Acestia sunt o societate romaneasca specializata in gratarele industriale, care produce garduri, porti, trepte, banci si orice alte obiecte ce pot fi obtinute din gratare intretesute. Produsele respecta toate standardele de calitate, fiind construite pe baza unui sistem de management al calitatii conform SR EN ISO 9001/2015.