admin

Ghid – Cand stii ca este timpul sa inchiriezi un spatiu de depozitare?


Ai observat vreodata cat de repede se face dezordine in casa? De la dulapurile care abia se inchid pana la garajul in care abia mai incape masina, ajungi sa fii coplesit de toate lucrurile pe care le cumperi. Inchirierea unui spatiu de depozitare poate fi solutia ideala pentru a elibera spatiu in locuinta si a-ti organiza mai bine bunurile.

Cum stii ca a venit momentul sa faci acest pas?

Situatii care indica nevoia unui spatiu de depozitare

 1. Renovarea generala
  Cand casa ta trece printr-un proces de renovare, s-ar putea sa ai nevoie de un loc sigur unde sa pastrezi mobilierul, aparatele electrocasnice si alte articole pentru a preveni deteriorarea. Un spatiu de depozitare ofera o solutie temporara ideala pentru astfel de circumstante.
 2. Evenimente majore de viata
  Fie ca e vorba de un divort, o casatorie sau adaugarea unui nou membru in familie, aceste schimbari majore in viata pot aduce nevoia de spatiu suplimentar. Spatiile de depozitare pot oferi flexibilitatea necesara pentru a stoca lucruri personale in timp ce te adaptezi la noile circumstante.
 3. Lipsa spatiului acasa
  Daca descoperi ca locuinta ta devine tot mai aglomerata si spatiile de stocare sunt la capacitate maxima, inchirierea unui spatiu de depozitare poate fi solutia perfecta pentru a pastra armonia in casa ta.
 4. Pastrarea echipamentelor sezoniere
  Articolele sezoniere, cum ar fi echipamentul de schi, decoratiunile de Craciun sau echipamentul de gradinarit, pot ocupa mult spatiu in afara sezonului lor. Un depozit te poate ajuta sa le pastrezi in siguranta si organizat fara sa incarci inutil spatiul locuibil.
 5. Nevoia de securitate pentru obiecte de valoare
  Daca detii obiecte de valoare pentru care acasa nu ai conditiile de securitate sau climatice adecvate, un spatiu de depozitare specializat poate oferi conditiile optime de pastrare, de la securitate imbunatatita la controlul climatic.

Beneficiile inchirierii unui spatiu de depozitare

 • Eliberarea spatiului. Acesta este principalul beneficiu, eliberand spatiul locuibil pentru ca tu sa te bucuri mai mult de casa ta.
 • Flexibilitate. Spatiile de depozitare ofera solutii pe termen scurt sau lung, adaptabile nevoilor tale.
 • Securitate. Multe facilitati ofera securitate avansata, cu camere de supraveghere, alarme si control al accesului, asigurandu-te ca bunurile tale sunt in siguranta.
 • Accesibilitate. Majoritatea spatiilor de depozitare sunt accesibile 24/7, ceea ce iti permite sa ajungi la bunurile tale oricand ai nevoie.

Intrebari frecvente


Este scump sa inchiriezi un spatiu de depozitare?

Costurile variaza in functie de locatie, dimensiune si serviciile oferite. La Depozitbox, spre exemplu, un spatiu de depozitare Bucuresti, costurile incep de la 6 euro/mp


Imi pot accesa bunurile oricand?

DA! Majoritatea spatiilor ofera acces non-stop, oferindu-ti cheie pentru spatiul tau.


Ce se intampla daca am nevoie de un spatiu mai mare sau mai mic pe parcurs?

Multe facilitati ofera flexibilitate in schimbarea dimensiunii unitatilor, astfel incat sa poti ajusta conform nevoilor tale.