Ghidul celor mai frumoase destinatii paradisiace, departe de lume

Vrei sa te relaxezi in cele mai insolite si cele mai originale destinatii? Sau sa te bucuri de cea mai frumoasa escapada solitara?

In acest caz, avem cateva propuneri pentru tine. Cateva vile, pierdute in imensitatea destinatiilor turisttice care te vor lasa mut datorita frumusetii si originalitatii lor.

The Naked House, Thailanda. Este o vila minimalista creata de arhitectul si fotograful Mark Gerritson, care se afla pe insula Koh Samui si care are numeroase spatii exterioare remarcabile.

TRI Hotel, Sri Lanka. Inconjurat de Lacul Koggala, acest hotel minunat este foarte respectuos cu mediul in acelasi timp. Are pereti din lemn reciclat si incalzire solara. In plus, ofera o priveliste spectaculoasa celor care aleg sa se cazeze aici.

Bisma Eight, Bali. Este un loc unic unde se afla reunite mai multe tipuri de arhitectura, de la cele europene pana la cele japoneze sau balineze. Rezultatul este cu adevarat magnific.

Papaya Playa Project, Mexic. Pierdut in mijlocul junglei, acest loc este cea mai buna alegere pentru cei care sunt mai solitari. Dar si pentru cei care iubesc la nebunie natura.

Keemala, Thailanda. Aflat la Phuket, acest loc pierdut in inima naturii ascunde numeroase suprize. Privelisti care iti vor taia respiratia si mici case ascunse printre copaci.

Chez Georges, Brazilia. Un loc imaginat inca din anii ’70 care se afla la Santa Tereza, Rio si care ascunde un studio de muzica. Deci muzicienii care sunt in pana de inspiratie pot incerca sa ajunga aici.

Six Senses, Yao Noi, Thailanda. Aici te vei afla in perfecta comuniune cu natura. Una din vilele de aici este cea mai potrivita alegere pentru relaxare, cu cele mai moi si mai confortabile canapele, cu o piscina imensa, cu dusuri interioare si exterioare….

The Sculptural Bamboo House, Bali. Este un loc minunat din lemn in totalitate. Cei care sunt in cautare de relaxare totala vor iubi acest loc cu siguranta.

Kalundewa Retreat, Sri Lanka. Un loc in afara normelor care te va seduce cu siguranta. Vei fi in comuniune perfecta cu naura si nu vei mai avea nevoie de nimic altceva.

Nihiwatu, Indonezia. Nu ai cum sa rezisti tentatiei de a nu te scufunda in minunatele ape in nuante de turcoaz. O destinatie luxoasa din una din cele mai indepartate insule din Indonezia unde trebuie sa ajungi neaparat.