Aiosif

Ghidul celor mai frumoase hoteluri romantice din Europa

Esti in cautarea unui loc fabulos unde sa sarbatoresti iubirea alaturi de persoana iubita? Ce ar fi sa alegi cele mai romantice hoteluri din Europa? Sunt locurile care iti vor asigura un sejur magic unde iubirea este tot de ce ai nevoie.

ibiza

La Torre Del Canonigo, Ibiza, Spania. Este un loc aflat la inaltime, la Dalt Vila, un loc clasat in Patrimoniul Unesco un turn care ofera una din cele mai frumoase privelisti asupra Mediteranei. Cadrul perfect cu alte cuvinte pentru o baie nocturna intr-un spa privat. Intre doua bai romantice mai puteti face o vizita la Muzeul Arheologic pentru a descoperi fabuloasa istorie a Ibizei. Pentru o plimbare mai intimista, Calle de la Virgen este cea mai buna alegere.

Palazzetto Madonna, Venetia, Italia. Este un hotel magnific care imbina de minune estetismul italian cu designul modern. Dupa ce despachetezi, du-te cu persoana iubita la o plimbare fantastica cu vaporetto pentru a ajunge la Campo Santa Margherita pentru a degusta un fel de mancare tipic.

rusia

Trezzini Palace Hotel, Sankt Petersbourg, Rusia. La acest hotel de epoca vei face cunostinta cu viata dusa de tarii din epoca imperiului. Volumul impresionant al camerelor si decorurile de aici sunt doar o parte din luxul care poate fi observat si la Muzeul Ermitage sau Catedrala St. Isaac. O plimbare cu caleasca in Piata Palatului este un must in ceea ce priveste romantismul acestui oras magnific. Incheie ziua cu un tur pe Neva si profita pentru a te saruta cu persoana iubita pe unul din cele 365 poduri.

Fusion Hotel, Praga. Colina Petrin este locul ideal unde iti poti declara iubire iar o noapte cu luna plina este ideala pentru a te indragosti de Vltava care traverseaza Praga, cel mai frumos oras cu acoperisuri rosii. Fusion Hotel cu a sa Fusion Love te asteapta cu oglinzile sale dispuse foarte indraznet.

gold

Hotel Goldgasse, Salzbourg, Austria. Un oras ideal pentru indragostitii care iubesc natura si cultura. Drumul romantic al Austriei este un must see. Aici vei gasi un restaurant magnific si o camera in stil contemporan pe ascoperis.

Lesar Hotel Angel, Ljubljana, Slovenia. Este locul ideal pentru cea mai romantica escapada slava. Semineul din salon sau gradinile luminate cu lumanari sunt cele mai frumoase locuri pentru cele mai bune declaratii.