Ghidul celor mai frumoase plaje din insula Martinica

Exista atatea plaje de vis pe insula Martinica incat alegerea celei mai frumoase este o sarcina cu adevarat dificila.

Cele mai frumoase plaje de nisip negru din Martinica

Credeai ca doar in Islanda se gasesc plaje de nisip ngru? Vulcanica in totalitate, insula Martinica ofera lotul sau de plaje de nisip negru…aviz celor care s-au cam plictisit de nisipul auriu sau alb.

Plajele Anse Dufour si Anse Noire. Plaje cu nisip alb sau negru? Daca inca nu ai hotarat, nu putem decat sa iti recomandam plajele gemene Anse Dufour si Anse Noire. Prima este o plaja superba de nisip alb cu alura de plaja paradisiaca iar a doua este o plaja cu nisip negru, extrem de salbatica.

Plaja Anse Ceron este o plaja pur si simplu sublima. Este o plaja situata in partea de nord a insulei, o plaja de nisip negru, inconjurata de cocotieri si verdeata, cu funduri marine limpide, perfecte pentru snorkeling. O minune a naturii, extrem de frecventata de turisti.

Plaja Couleuvre este o plaja mai linistita si mai retrasa insa la fel de frumoasa ca vecinele sale. Locul ideal pentru pasionatii de snorkeling dar si punctul de plecare pentru cei care vor sa faca o drumetie pana la raul cu acelasi nume.

Plaja Turin nu este o plaja de nisip negru insa este magnifica datorita panoramei superbe asupra muntelui Pelee, un vulcan inca in activitate care ne aminteste de caracterul particular al insulei.

Cele mai paradisiace plaje din Martinica

Plaja Diamantului este una din cele mai mari plaje din Martinica, cu o lungime de patru kilometri, cu nisip alb, fin.

Plajele Salines si Anse Michel Cap Chevalier, la Sainte-Anne. Ape turcoaz, nisip alb fin, plaje marginite de cocotieri…aceste doua plaje vor fi cu siguranta pe placul turistilor. Absolut splendide, aceste doua plaje se numara printre cele mai frumoase din Martinica dar si printre cele mai freceventate.