Aiosif

Ghidul celor mai trendy regiuni din 2016

Sfarsitul anului este cel mai adesea sinonim cu tot felul de topuri, de rezolutii si de planuri. Daca in anul 2016 ti-ai propus sa calatoresti mai mult si sa descoperi cele mai frumoase regiuni din lume, iata unde trebuie sa ajungi.

Sainte-Hélène Atlantique du sud

Izolata Sfanta Elena din Atlanticul de Sud. Foarte izolata, Insula Sfanta Elena se reinnoieste in anul 2016 si isi deschide un aeroport international, deschuzandu-se astfel inspre turistii care sunt in cautare de o flora si de o fauna remarcabila. Uita deci de tehnologie si profita de cea mai salbatica si mai frumoasa natura.

Costa Verde cea mai paradisiaca din Brazilia. Aici vei putea descoperi un litoral foarte bine pastrat, de insule linistite, de cascade paradisiace si de plaje aproape desertice. Costa Verde este deci un adevarat must see.

The model for Disney?s Sleeping Beauty castle, Neuschwanstein castle drips with fairytale glamour

Bavaria cea autentica din Germania. Bavaria este celebra mai ales datorita faptului ca aici are loc cel mai frumos festival al berii si datorita faptului ca este regiunea natala a imparatesei Sissi. Are un patrimoniu istoric foarte important, cu cele mai romantice castele, cu paduri multiple si cu orasele Nuremberg si Berchtesgaden pentru cei care iubesc istoria.

Waiheke Island din Noua Zeelanda. Ascunsa in fundul Golfului Huaraki, aceasta regiune este un mic paradis secret compus din golfuri paradisiace si adrese foarte luxoase presarate cu o atmosfera foarte boema. O multime de comori de descoperit la doar 35 de km fata de capitala Auckland.

Transylvanie Lonely Planet Best of

Salbatica Transilvanie din Romania. Daca vampirii si liliecii sau povestile cu Dracula din romanele fantastice nu te fac sa te temi, aici trebuie sa ajungi. Pamantul Contelui Dracula este plin de castele gotice, aflate in varf de munte, de galerii de arta, de ursi in libertate dar si de cele mai frumoase piste din Carpati.

Islanda de Vest. Aici vei putea descoperi peisaje imense si variate care par a condensa intreaga frumusete a insulei salbatice. Ghetari imensi, campuri de lava cat vezi cu ochii, cascade involburate si cele mai vaste intinderi verzi. Peinsula Snaefellsnes lunga de 90 de km cu parcul sau national are cele mai frumoase peisaje de o frumusete incontestabila. In plus, animalele de aici sunt cele mai frumoase.