Ghidul oraselor europene pe care merita sa le vizitezi

Cu ocazia campionatului european de fotbal 2016 va prezentam un ghid al celor mai frumoase orase europene, selectionate dintre participantele la campionat.

cardiff

Cardiff

Cardiff este capitala Tarii Galilor si punctul de plecare ideal pentru vizitarea unora din cele mai frumoase peisaje din tara. Cardiff a fost recent ales drept unul din cele mai bune orase de locuit din Europa. Apropierea de mare, viata culturala bogata si parcurile dragute fac din Cardiff o destinatie ideala pentru un city break. Arhitectura sa unica transforma vizita intr-una deosebit de placuta.

zurich

Zurich

Zurich este un oras elvetian care le ofera turistilor cate putin din toate. Datorita pozitiei sale pe lacul Zurich si Limmat, Zurich le ofera turistilor posibilitatea de a inota si de a practica sporturi nautice. Turistii pot face o plimbare cu VTT-ul pe muntele Uetilber, ocazia ideala de a profita de o panorama superba asupra imprejurimilor. Ai nevoie de putina relaxare? Viziteaza muzeul national elvetian pentru a afla mai multe lucruri despre istoria tarii si gradina botanica a universitatii. Orasul vechi te asteapta cu o multime de cafenele si restaurante.

manch

Manchester

Manchester, simbolul revolutiei industriale si un oras important al fotbalului se dezvolta drept unul din cele mai interesante orase din Anglia. Lonely Planet l-a plasat pe locul opt in topul celor mai bune destinatii ale anului 2016. Cu viata sa culturala bogata, numeroasele muzee si festivalul international de arta, cu o arhitectura care te va surprinde cu siguranta, orasul Manchester merita sa fie vizitat.

bruges

Bruges

Bruges este un oras pitoresc din Belgia, inscris in patrimoniul UNESCO. Bruges a fost ales capitala europeana a culturii si este supranumit Venetia Nordului. Cu un oras vechi fermecator si stradute medievale foarte bine conservate, turistii se vor simti rapid transportati in trecut. Urca in varful turnului Beffroi pentru a admira orasul Bruges de sus. Bruges este in egala masura un oras romantic, ideal pentru petrecerea lunii de miere.