Alexandra

Importanta controalelor stomatologice periodice

Importanta controalelor stomatologice periodice

 

Este foare important sa ne ingrijim de sanatatea noastra si a celor dragi sia sta presupune si vizite periodice la medic, mai ales daca suferim de anumite afectiuni sau boli. Dintii nu fac nici ei exceptie de la aceasta regula si este extrem de important sa mergem la un stomatolog imediat ce sesizam ca ceva nu este in ordine.

Multor persoane le este frica sa mearga la medic, fie el general sau stomatolog. Se gandesc ca va fi multa durere si vor fi nevoiti sa urmeze un program strict dupa o operatie. Alte persoane evita vizitele la stomatolog deoarece sunt prea costisitoare pentru acestia, insa acest timp de gandire este cu totul gresit. Este mai bine sa dam pe un detartraj sau pe indepartarea unei carii cateva sute de lei decat sa dam pe un singur implant si 2000 de lei. Insa multe persoane nu se gandesc la acest aspect pe moment. Alegerea unui cabinet de stomatologie bun nu este o problema insa daca aveti nevoie de o recomandare, a mea este Cris Smile, unde operatiile de detartraj se fac rapid, fara durere si la un pret bun pentru orice persoana.

In cadrul Cris Smile se realizeaza majoritatea operatiilor la nivelul dintilor si al gingiilor, de la extractii pana la implanturi si montare de aparate dentare. In cel din urma caz, al aparatelor dentare, persoana in cauza va fi nevoita sa urmeze un regim alimentar ceva mai diferit pe perioada purtarii aparatului pentru ca acesta sa isi poata indeplini rolul fara probleme. Pretul unui aparat dentar poate fi diferit, de la un model la altul. Acesta este folosit pentru a corecta pozitia dintilor in cazul in care unul sau unii dintre acestia nu au crescut asa cum trebuie. Este folosit de catre persoane care doresc o imagine mai buna in public si un zambet impecabil. Impreuna cu operatia perioadica de detartraj, acest lucru poate fi obtinut de catre oricine, pana la urma banii fiind mai putin importanti atunci cand vine vorba de sanatatea noastra.