admin

Lipoliza Prin Bioelectro Stimulare Musculara-Elimina Grasimea Inestetica!

Din ce in ce mai multa lume intra in grupul celor care doresc sa slabeasca. Daca inainte nu era o problema foarte mare, acum printre cele mai cautati termeni pe google se afla : slabit, diete pentru slabit, cure de slabire, slabeste sanatos, etc :). Exista numeroase motive pentru care se intampla asta, unul din ele fiind industrializarea alimentelor, insa asta este cu totul o alta discutie.  Revenind la oile noastre, din moment ce exista cautare, exista si o oferta foarte mare, asadar tot internetul este plin de retete miraculoase, cure incredibile de slabire sau programe de sport.

Ce te faci insa cand dupa ce incerci toate variantele existente , dai randament dar totusi ramai cu grasime care nu poate fi eliminata nici prin sport, nici prin diete ?  Este foarte simplu: Apelezi la Lipoliza prin bioelectro stimulare musculara.  Desi suna foarte pompos, este o procedura extrem de simpla care te ajuta sa scapi de pungutele inestetice de grasime ce nu te lasa sa faci plaja, desi tii diete peste diete si alergi 2 ore pe zi.

Practic, ceea ce face aceasta lipoliza este sa dizolve grasimile localizate in depozite de dimensiuni mici si mijlocii, adica celulita. Pe langa rezultatele in eliminarea grasimilor, lipoliza mai are si alt beneficiu foarte important: ajuta la eliminarea colesterolului rau .

Din pacate pentru barbati, femeile raspund mult mai bine la acest tip de tratament, datorita structurii tesutului gras, totusi functioneaza si la ei, dar ceva mai greu.

Rezultatele pentru femei, se vad deja dupa 2-3 sedinte. Numarul de sedinte necesare se stabileste in momentul in care se face un plan de lucru, iar durata unei sedinte este intre 25 de minute si o ora.

Atentie, insa, lipoliza nu este o procedura de slabire si se adreseaza persoanelor care nu au probleme cu grasimea, au doar mici pungi de grasime, inestetice. 

Dupa procedurile de lipoliza, s-ar putea sa intampinati mici efecte negative: usoare dureri, contuzii, umflarea sau inrosirea zonei tratate. Cu toate astea, efectele negative sunt minime si trec in maxim o saptamana.

Ghid365.ro iti recomanda lipoliza de la goskin  . Este un salon profesional cu o reputatie internationala, care vine in intampinarea problemelor estetice ale femeilor. 😀

Puteti afla mai multe despre goskin aici: Goskin Medical Center  sau puteti intra direct pe www.goskin.ro 😀

 

Lasa-ti parerea!