admin

Analizatorul cu Rezonanta Magnetica Cuantica – Testeaza-ti Corpul fara Durere!

Teoretic, cel putin o data la jumatate de an este necesar un control medical complex, pentru a putea preveni orice tip de boala care ne poate afecta organismul.

Din pacate, exista cateva motive pentru care nu o facem, iar unul dintre ele este teama patologica de medic. Fie ca iti e teama de intepaturi, fie ca iti e teama de mirosul de cabinet, de atmofera sau de halatele albe, acest lucru poate duce la aparitia sau chiar agravarea unor situatii nu tocmai placute, in corpul tau.

Din fericire, exista metode alternative care iau avant din ce in ce mai puternic si care sunt cel putin la fel de bune ca metodele medicale standard.  Domnul Doctor Nicu Ghergu ne-a prezentat Analizatorul cu Rezonanta Magnetica Cuantica.

Desi numele te duce cu gandul la elemente fizice complicate, aparatul este unul foarte simplu care reuseste sa iti faca analize complete ale corpului tau .

Datele despre starea de sanatate a corpului tau vor fi colectate intr-un mod simplu si eficient, si anume, prin tinerea in mana a unor senzori . Nimic dureros si nimic infricosator.

 

 

 

Care este principiul de functionare?

Este bine stiut ca orice corp omenesc este alcatuit dintr-un ansamblu de celule care se modifica in mod continuu ( cresc, se divid, se multiplica , se regenereaza sau mor) Prin divizare, celulele se reinnoiesc, iar in corpul unui adult la fiecare secunda se divid 25 de milioane de celule.

In tot acest proces, electronii din nucleul celulei emit unde electromagnetice care sunt percepute de Analizator si sunt interpretate in asa fel incat pot oferi statistici exacte despre starea de sanatate.

Ce anume putem analiza cu acest aparat?

Analizatorul cu Rezonanta Magnetica Cuantica poate depista numeroase probleme aparute in corpul uman si poate testa: conditiile cardiovascultare si cerebrale, densitatea oaselor, prezenta plumbului in sange, reumatismul, caile respiratorii, zaharul din zange, stomacul si intestinele, ficatul si bila, nervii cranieni, organele genitale, prostata, urmele de seleniu, fier, zinc si calciu, etc. In definitiv, toata starea de sanatate a corpului poate fi testata cu ajutorul acestui aparat intr-un mod total neinvaziv.

Printr-o simpla testare veti afla starea de sanatate fara sa fie nevoie de teste de sange, urina sau de radiografii.

Costul unei testari este de doar 100 Lei, banuti pentru care vei primi 30 de analize ale functiei hepatice, vezicii biliare, pancreasului, functiei renale, plamanilor, sistemului nervos, sistemului cardiovascular, oaselor, glicemiei, sangelui, sistemului imunitar, etc.

Daca va incanta ideea, domnul Nicu Ghergu va asteapta la cabinetul de pe Str. Corneliu Coposu, iar noi va asteptam cu un review!

Puteti sa il contactati aici: www.tratamentenaturiste.ro sau sa aflati mai multe detalii aici: Tratamentenaturiste

 

Ghid365.ro recomanda doar servicii de calitate. Va asteptam cu feedback!

Lasa-ti parerea!