admin

Prioripay, solutia romaneasca pentru plati online

prioripay-300x225Daca esti in cautarea unei solutii financiare cu care poti sa faci plati online, plati cu cardul si transfer de bani rapid si ieftin, Prioripay este o varianta excelenta. Cu o istorie care se intinde abia peste 2 ani, firma romaneasca a reusit sa se impuna pe piata datorita serviciilor deosebite pe care le ofera. Sunt servicii total diferite de cele bancare, insa cu toate astea, nu sunt doar servicii dedicate mediului online.

Ce poti face cu Prioripay?

Atunci cand vine vorba despre bani, poti sa faci foarte multe. Practic, ii poti controla intr-un mod cat se poate de placut si de natural.

  •  Poti trimite bani. Poti sa trimiti bani oricui, atat catre conturile Prioripay, caz in care un Transfer de bani nu implica niciun cost suplimentar, cat si catre alte conturi. Pe langa asta, poti trimite bani si catre persoane care nu au acces la internet sau la un cont bancar. Datorita colaborarii cu Posta Romana, cei de la PrioriPay iti permit sa trimiti bani catre familie sau prieteni chiar daca acestia sunt intr-o localitate fara niciun fel de posibilitate bancara. Pur si simplu transferi banii, spui numele si adresa iar acestia ajung la destinatie prin intermeiul postasului.
  • Poti primi bani. Prioripay este ca o pusculita online. Poti primi bani atat ca persoana fizica, cat si ca persoana juridica. Daca esti din prima categorie, oricine are un cont iti poate trimite cu usurinta sume consistente de bani iar daca esti din cea de-a doua categorie, ai posibilitatea de a implementa diverse metode de plata direct pe site-ul tau si de a percepe plati in acest fel.
  • Poti face plati. Platile online sunt un punct forte pentru Prioripay, deoarece se fac cu cea mai mare usurinta. Poti face plati in orice magazin online, fara niciun fel de probleme si cu comisioane minime.
  • Poti solicita un card. Spre deosebire de alte solutii de plati online, Prioripay iti ofera posibilitatea de a solicita un card MasterCard. Odata ce l-ai primit, ai acces la banii din cont tot timpul, la orice bancomat si la orice magazin. Vei putea sa faci plati, fara niciun fel de problema, vei putea sa retragi, fara niciun fel de problema si vei avea control total asupra banilor tai.

Este foarte important sa ai control asupra banilor, mai ales in mediul online, care este inca o necunoscuta pentru multi dintre noi. PrioriPay este o solutie optima in acest sens, deoarece vine cu o platforma usor de folosit, foarte sigura si fara impunerea unor costuri colosale.