admin

Provocarea Zilei: Trezeste-te de Dimineata!

Citeam deunazi despre beneficiile trezitului de dimineata. Sunt atat de multe incat in fiecare seara reusesc sa ma culc 100% convins ca a doua zi ma voi trezi la 5 jumatate – 6 si imi voi incepe treaba ca in filme, cu un fundal rock, exercitii fizice si un mic dejun cu oua si sunca.

Din pacate, ce imi propun seara nu se realizeaza in totalitate dimineata, iar ceasul suna, se opreste, suna, iar se opreste, iar suna, iar se opreste...si tot asa.  Si, nu se opreste singur, eu sunt principalul vinovat.

Provocarea de astazi a ghidusului: Trezeste-te de dimineata!   Nu la 10, nu la 9 , nici macar la 7!  Trezeste-te la 6 :D.

Pentru a te convinge sa faci nebunia asta, iata care sunt beneficiile: - O sa ti se para ziua mult mai lunga si o sa ai timpul necesar pentru a-ti indeplini toate sarcinile; - Vei fi mai fericit!  Soarele de dimineata impreuna cu sportul elibereaza niste hormoni care dau o stare de fericire; - Te vei culca mai devreme, deci vei prinde cele mai bune ore de somn: intre 22:00 si 2:00; - statisticile ( evident, ale cercetatorilor englezi) arata ca oamenii care se trezesc de dimineata sunt mai optimisti, mai sanatosi si mai plini de viata. Asadar, ai toate motivele ca maine sa te trezesti la ora 6!:)  

Lasa-ti parerea!