Reflexoterapia – Terapie Non Invaziva cu Rezultate Extraordinare

Din pacate, omul este efemer. Pe masura ce trece timpul, apar probleme medicale care ne provoaca diverse probleme.

Din fericire pentru noi, traim intr-o perioada in care medicina este foarte evoluata si avem extraordinar de multe solutii pentru rezolvarea problemelor medicale.
Pentru ca intotdeauna medicina clasica mi-a provocat stari de frica, ne vom opri la o varianta alternativa si foarte eficienta : Reflexoterapia.
Reflexoterapia este o metoda de terapie non invaziva care ajuta corpul sa se echilibreze si sa se vindece singur, acolo unde este cazul.

Reflexoterapia este o tehnica veche ce are stranse legaturi cu stiinta si este folosita pentru a diagnostica, pentru a vindeca, si pentru a preveni boli sau afectiuni care sunt legate de un organ specific fiecarei zone care trebuie masata. Aceasta tehnica este cunoscuta din antichitatea chineza si cea egipteana si consta intr-un masaj efectuat in diferite zone reflexogene precum palmele, talpile si capul.
Prin masarea acestor zone organismul elimina toxinele din corp, imbunatateste circulatia sangvina si echilibrul. Aceasta tehnica presupune masarea punctelor care au fost diagnosticate ca fiind sensibile cu articulatiile interfalangiene, avand o ordine care ia in considerare ecoul biologic al unui organ anume care este reprezentat. Pentru masarea punctelor reflexogene nu se folosesc obiecte intermediare (betisoare, baghete, cristale, bucati de lemn).
 
O parte foarte putin cunoscuta a reflexoterapiei este Reflexoterapia Faciala.Fata noastra are o multime de puncte reflexogene care, stimulate corespunzator, aduc ameliorarea multor probleme de sanatate.

 

 

Si in acest caz, terapeutul cu experienta este cel mai in masura sa stabileasca schema personalizata.

 

 
De ce ne-am oprit la acest subiect?  Simplu : Am dat peste domnul Nicu Ghergu, specialist in Reflexoterapie si masaj si ne-a convins ca o sedinta la cabinetul dansului poate face diferenta intre o persoana fericita si o persoana mai putin fericita.
Ghid365.ro va recomanda cu caldura cabinetul aflat pe Bd-ul Corneliu Coposu si va asteapta cu feedback 
 
 
 
Contact : 0723.132.876
Adresa : Bulevardul Corneliu Coposu nr 51
Specialist : Nicu Ghergu

Lasa-ti parerea!