Tabla de scris. De ce ai nevoie de una acasă?

res_49605f19d25f1ffe4ae8ce3b2f9647e3_450x450_81p0

Majoritatea oamenilor folosesc tabla de scris la scoala, unde un astfel de obiect are o utilitate evidenta. Totusi, livingul poate sa fie si el un loc perfect pentru o tabla. De asemenea, biroul sau camera copiilor se pot bucura de o serie de avantaje daca sunt decorate cu o tabla de scris.

Avantaje pe care ti le poate aduce o tabla de scris pentru acasa

In living

O tabla montata in living poate sa iti ajute imaginatia sa se dezvolte. Ideile sunt intotdeauna mult mai usor de materializat daca sunt notate undeva, iar o astfel de tabla iti poate completa momentele de relaxare, care iti aduc cea mai mare inspiratie.

De asemenea, livingul se poate bucura de un plus de dinamism, in fiecare zi. Tabla poate sa fie suport pentru cele mai interesante desene, poate sa fie un mesager al gandurilor si poate sa fie un mic spatiu pentru citate motivationale sau amuzante.

In camera copiilor

Orice copil va iubi tabla de scris din propria sa camera. Poate ca tabla e la scoala nu il face atat de fericit, insa cea de acasa il ajuta extrem de mult:

  • Poate scapa de tracul ” scosului la tabla ” din timpul orelor;

  • Poate sa isi faca temele cu o usurinta mult mai mare;

  • Poate sa devina creativ si sa isi dezvolte mult mai repede imaginatia si modul de gandire.

Daca ideea de a-ti lasa copilul sa deseneze pe pereti nu te incanta, cu siguranta o tabla face opusul.

In birou

Din ce in ce mai multi oameni aleg sa isi amenajeze biroul acasa si sa lucreze relaxati. Este extrem de important sa iti mentii gandurile si proiectele in ordine, asadar, o tabla poate sa fie acel accesoriu care face diferenta. Este extrem e simplu sa iti organizezi programul zilnic pe tabla si chiar sa notezi eventualele taskuri rapide, de care in mod normal ai uita imediat.

Fara a costa mult, o tabla de scris isi gaseste utilitatea in aproape orice incapere si daca este aleasa cu atentie, poate juca inclusiv un rol estetic cu adevarat deosebit. Daca iti doresti una, poti gasi mai multe modele interesante pe Holz-Art.ro