Țigara electronica, un nou mod de a fuma

adada

Un procent mult prea mare de oameni fumeaza. Tutunul este atat de magnetizant incat, chiar daca toti fumatorii stiu ca este 100% nesanatos, reusesc sa alimenteze o piata de miliarde de euro. Fiecare supermarket, fiecare magazin mare si fiecare magazin de cartier are sectiunea cu tigari care cunoaste cele mai mari vanzari.

Probabil ca daca esti fumator ti s-a spus de mult prea multe ori sa te lasi. Stii ca fumatul este nesanatos, stii ca are un continut de peste 4000 de substante cancerigene, stii ca este deranjant pentru cei din jur pentru ca genereaza fumat pasiv, stii ca miroase urat si stii ca este scump. Nu te intereseaza insa. Te intereseaza senzatia de moment pe care ti-o ofera, care este cu totul si cu totul speciala.

Noi nu iti vom spune sa te lasi de fumat, insa iti vom spune sa incerci tigara electronica. In ultima vreme au aparut din ce in ce mai multe magazine precum www.smokemania.ro care comercializeaza doar tigari electronice.

Ce este o tigara electronica?

Este un dispozitiv destul de simplu care transforma un lichid aromat intr-un abur pe care il inhalezi. Similitudinea cu tigara clasica este destul de mare iar senzatia este identica. Singurele diferente sunt cele ce tin de avantajele pe care le ai fumand o astfel de tigara.

Tigara electronica a aparut in urma cu aproximativ 12 ani si este din ce in ce mai performanta. Mai exact, daca alegi o tigara electronica buna poti sa cunosti exact senzatia pe care o ai in momentul in care fumezi o tigara clasica, fara sa cunosti si toate neplacerile.

De ce tigara electronica?

Este o intrebare pe care si-o pun foarte multi fumatori. Raspunsurile sunt cat se poate de clare pentru toata lumea. Tigara electronica este mult mai sanatoasa decat tigara clasica, lucru pe care l-au demonstrat o multime de medici. De asemenea, acest mod de a fuma iti ofera o fleibilitate mult mai mare, este mult mai sigur pentru cei din jur, deoarece nu genereaza fumat pasiv si este mai ieftin, de cele mai multe ori. Tigara electronica te poate ajuta in timp sa te lasi de fumat, prin micsorarea dozei de nicotina si de ce sa nu recunoastem, este o varianta mult mai eleganta prin care poti sa iti alimentezi viciul. Practic, este o solutie perfecta de care te poti bucura oricand.