admin

Tipuri de camere de supraveghere video. Care sunt proprietatile fiecareia?

images-27Supravegherea video este din ce in ce mai prezenta in societatea noastra iar dovada este numarul din ce in ce mai mare de magazine online care comercializeaza sisteme ce ii sunt destinate. Magazine precum i-Video.ro, reusesc sa contureze un profesionalism total si sa transforme domeniul de supraveghere intr-unul cat se poate de interesant.

Iti poti da seama de anvergura luata de supravegherea video atunci cand descoperi numarul mare de camere de supraveghere video si varietatea pe care acestea o prezinta.

  • Camerele de tip Bullet. Sunt ideale pentru tavan si de cele mai multe ori sunt folosite pentru supravegherea interioara. Denumirea lor vine de la faptul ca au forma de glont. Nu sunt camere flexibile, fiind ideale pentru supravegherea unei zone fixe. Ai de ales insa intre camere cu rezolutii variate si cu functii variate, asadar, calitatea poate sa fie superioara.
  • Camere de tip Dome. Avand forma de dom, aceste camere sunt pozitionate tot pe tavan, insa vin cu marele avantaj de a putea prelua imagini din mai multe unghiuri. Pe langa asta, sunt destul de greu de acoperit, ceea ce le face ideale impotriva hotilor.
  • Camere ascunse. Camerele de supraveghere sunt din ce in ce mai mici. Astfel, vei putea gasi camere ascunse, care pot surprinde imagini inedite.
  • Camere cu infrarosu. Ideale pentru perioada nocturna, aceste camere surprind imagini pe intuneric, completand cu succes perioada de supraveghere.
  • Camere pentru exterior. Sunt camere construite special pentru exterior, fiind construite in asa fel incat sa reziste la variatii mari de temperatura, la umiditate extrema si la precipitatii. De regula, camerele pentru exterior sunt protejate de o carcasa rezistenta, ceea ce le asigura o viata foarte lunga.
  • Camere day/night. Sunt solutii care pot sa filmeze atat pe timpul noptii, cat si pe timpul zilei, avand capacitatea de a-si da seama care este gradul de luminozitate.
  • Camere IP. Sunt solutii moderne, care aduc marele avantaj de a putea fi accesate de oriunde. Orice dispozitiv care are conexiune la internet poate sa afiseze imaginile filmate de aceste camere, ceea ce le face extrem de apreciate.
  • Camere Wireless. Pentru cei care nu doresc fire, exista chiar si camere fara fir. Acestea ofera flexibilitate foarte mare.

Mai poti descoperi camere PTZ, camere HD sau camere cu diverse proprietati interesante, care te ajuta sa obtii o supraveghere de buna calitate. Rezultatul va fi intotdeauna intr-o siguranta mai mare si o liniste mai mare.