Top 7 aplicatii care iti pot salva vacantele

Vrei sa ai o vacanta perfect organizata acum la sfarsit de acum sau in anul ce vine? Trebuie sa stii ca in acest caz, aplicatiile iti pot salva vacantele si te ajuta sa le organizezi asa cum trebuie.

vacanta

Trucuri pentru a-ti organiza cat mai bine valiza, care te ajuta sa iti simplifici calatoriile, care te ajuta sa elaborezi traseele, sa iti folosesti cat mai bine bugetul sau sa iti cauti cel mai bun loc de cazare… se pare ca te poti baza foarte bine pe un smartphone atunci cand vine vorba despre planificarea in detaliu a vacantelor.

FetchMyWay. Este aplicatia ideala care te va ajuta sa te deplasezi din punctul A in punctul B intr-un oras sau de pe un continent pe altul, deoarece este cea care calculeaza cele mai bune itinerarii si propune diferite alternative in functie de mijlocul de transport pe care il preferi.

Citymapper. De la Paris, Londra sau Bruxelles, aceasta aplicatie ingenioasa este un must have atunci cand vrei sa afli informaiti despre transport in timp real. Poti calcula cele mai bune itinerarii si poti afla cu un singur click orarul mijloacelor de transport

XE. Este aplicatia care iti va permite sa iti administrezi foarte bine bugetul. Este cea care te va ajuta sa faci foarte simplu conversiile monetare si cu care nu ai cum sa dai gres.

Hostelword. Este aplicatia care iti va permite sa iti gasesti cazare cu un singur click. Peste 35000 de referinte, 18 de tari pentru ca problema cazarii sa fie un simplu vis urat.

Wifi Finder. Aplicatia ideala pentru cei care sunt dependenti de mobil. Vei detecta imediat cele mai apropiate hotspot-uri si puncte WiFi deschise, oriunde ai fi. Pentru ca trebuie sa navighezi pe net si in vacanta.

LiveTrekker. Este aplicatia care iti va permite sa imortalizezi si sa partajezi cu cei din jur vacanta ta. Este o aplicatie vizuala super ingenioasa cu care iti poti geolocaliza traseul, care te ajuta sa iti capturezi aventurile si locurile pe care le vizitezi, iar cei din jurul  tau pot sa vada asta in timp real. Poti crea astfel cele mai originale amintiri.