4 destinatii in tendinte pentru 4 experiente autentice in 2017

Calatoriile inseamna peisaje minunate, intalniri exceptionale sau excursii de neuitat, sunt experiente unice, experiente care construiesc cele mai frumoase amintiri… Care sunt insa cele ma frumoase destinatii in tendinte unde pori trai cele mai autentice experiente in noul an ce vine?

 6253983_istock-89136821-ae914150140-original_1000x625

Mongolia. Revelionul in Mongolia reprezinta cea mai frumoasa experienta cu putinta. Cei care aleg Monglia pentru vacanta sunt in cautare cu siguranta de cele mai autentice locuri si experiente. Cel mai bun moment insa de a calatori aici este Revelionul, Tsagaan Sar, care se organizeaza in ianuarie sau februarie in functie de calendar. Timp de trei zile poti trai experiente unice alaturi de famiile de aici, vei putea savura cele mai delicioase preparate traditionale sau lua parte la cel mai stravechi traditii.

Oman. Se pare ca Orientul Mijlociu este una din cele mai in voga destinatii pentru anul 2017. Sultanatul aflat in extremitatea de sud- est a Peninsulei Arabe, ofera cea mai exotica alternativa la destinatilie pline cu betoane si praf. Peisaje unice, compuse din dune de nisip si munti impozanti…..Dar daca vrei sa traiesti una din cele mai memorabile experiente, va trebui sa ajungi mai la sud, inspre Marea Arabiei, pentru a observa balenele. Aici se organizeaza tururi cu vaporul pornindu-se din satul de pescari Sadah. Sau din Mirbat ori Hasik. Cei mai norocosi vor putea vedea pe plaja delfini sau testoase care isi depun ouale.

Myanmar (Birmania). Bine ai venit in tara minunilor. O tara fascinanta, in care vei trai o aventura bulversanta si imbatatoare, in care autenticitatea este cuvantul de ordine.  In partea de est a tarii, exista o etnie tibeto-birmana care suscita curiozitatea. Triburile de inthasi traiesc pe satucuri plutitoare si au o tehnica de pescuit foarte speciala. Se folosesc de picioare pentru a pescui si de maini pentru a prinde pestii.

Etiopia. Cea mai autentica piata de aici, Bahir Diar, aflata pe lacul Tana este cea mai colorata si cea mai buna ocazie de a vedea cum traiesc cei de aici. Vei descoperi prin intermediul sau o cultura si o istorie fascinanta, traditii autentice si superbe, dar si ospitalitatea locuitorilor de aici, in ciuda saraciei cu care se confrunta.