Salonul Auto Mondial de la Paris 2018

Antonio Tony

Totul despre Salonul Auto Mondial de la Paris 2018

Salonul Auto Mondial de la Paris 2018Pentru pasionatii auto si nu numai, deja s-au aflat datele Show-ului Auto Mondial din 2018 de la Paris. Acesta se va desfasura in luna Octombrie 2018, pe parcursul a 11 zile, intre 4 si 14 octombrie dupa 2 zile rezervate presei si anume, 2 si 3 octombrie. Salonul Auto va sarbatori la acea data cea de-a 120 editie. In 2018, portile castelului Versaille se vor deschide pentru a primi numeroase marci auto, printre care multe noutati.

Cine va succede modelelor Peugeot 3008, Ferrari Aperta, Citroen C3, Renault Koleos si noul Scenic 4 sau Opel Ampera, starurile editiei din 2016? Care vor fi urmatoarele concepte care vor face uitate modelele Mercedes-Maybach 6, Renault Trezor, Volkswagen?

Editia Salonului Auto Mondial 2018 ce va avea loc de pe 04 octombrie pana pe 14, va fi mai scurta comparativ cu editia din 2016 care s-a desfasurat pe parcursul a 16 zile, de pe 1 pe 16 octombrie. Salonul auto va fi deschis in fiecar zi de la ora 10:00 AM si se va inchide la orele 20:00 PM. Ca si la editia din 2016, vor exista si sesiuni nocturne de vizionare, portile Versailles-ului fiind deschise pana la orele 22:00. S-a anuntat faptul ca in 2018 vizionarile nocturne se vor extinde la numarul de 6, fata de doar 4, mai multe aspecte fiind reorganizate intr-o alta maniera.

Imposibil de aflat momentan care vor fi noutatile salonului auto din 2018, cu siguranta vom avea parte de surprize, asa cum s-a intamplat si la editia din 2016. Asa cum am fost obisnuiti vor fi o serie de modele noi si mai ales concepte.

Atunci cand vine vorba de marcile de top, situatia se schimba facand sa apara motivatia si ambitia din fiecare persoana care isi doreste un super car. In aceasta zona de masini amintim: Maserati, Mercedes-Benz, Ferrari, Porsche, care speram sa ne surprinda la Show-ul din 2018.

Constructorul roman Dacia a venit in 2016 in premiera cu un facelift pentru toata gama lor de masini si o cutie de viteze automata in sapte trepte si dublu ambreiaj. Cu un pret sub pretul masinilor concurente face din aceasta un adevarat competitor. Vom vedea daca producatorul Dacia va reusi atat in 2018 o performata de acest gen.

Si pentru ca orice masina are nevoie si de un sofer organizat si pus la punct atunci cand vine vorba despre o calatorie, va recomandam o aplicatie ce va ajuta in deplasari. Aplicatia noastra va indica distanta rutiera de parcurs, timpul, pretul total aproximativ al combustibilului precum si variantele alternative de traseu. Mai mult, poate fi folosit foarte usor pe mobil si tableta.

Salvează