5 aplicatii geniale de luat cu tine in calatorie

Unii turisti sunt mai clasici si vor sa duca cu ei ghiduri de calatorie din hartie. Chiar nu pleaca niciunde in vacanta fara sa le strecoare pe acestea in valiza. Altii nu vor insa sa isi ingreuneze valizele si opteaza in acest caz pentru unele aplicatii care pot inlocui de minune ghidurile de calatorie pe hartie.

Google Trips. Google Trips este deja o aplicatie care ne poate facilita viata datorita instrumentelor sale precum Google Flights. Dar incearca sa faca si calatoriile mai placute prin intermediul minunatei aplicatii. Dupa ce ti-ai ales destinatia, Google Trips este cea care iti va propune ce locuri se pot vizita, atractii de descoperit sau informatii despre locurile de vizitat pe categorii iar in functie de centrele tale de interes iti vei putea construi cel mai frumos program.

Hidden Place. O aplicatie care te va face sa descoperi mai multe despre destinatiile originale mai putin frecventate de catre turisti. Se adreseaza tuturor celor care vor sa descopere o tara departe de aglomeratie si de hoardele de turisti.

Monument Tracker. Atunci cand ne plimbam printr-un oras trecem pe langa foarte multe monumente fara sa stim despre ce este vorba. Cu aplicatia Monument Tracker vei sti numele fiecaruia dintre ele, de ce sunt monumente importante si istoria lor.

City Mapper. O aplicatie care te va ajuta sa ai cu siguranta cele mai agreabile deplasari. City Mapper este aplicatia care iti va permite sa afli mai multe despre mijloacele de transport din peste 30 de orase importante de pe planeta. Iti vei putea planifica itinerariul foarte usor foarte simplu cu ajutorul ei.

Trip Advisor. Cu siguranta ca este cea mai cunoscuta si cea mai folosita. Este o baza de date cu peste 350 de milioane de pareri si sfaturi venite de la utilizatori. O aplicatie gratuita si foarte usor de utilizat care te va ajuta sa faci cele mai bune afaceri atunci cand vine vorba despre hoteluri, restaurante, avioane… dar care iti va permite in acelasi timp si sa ai acces la o multime de idei atunci cand vine vorba despre activitati. Functia de forum este la fel de practica.