Calatorie culinara in Bucuresti

manda centrale 034Bucurestiul poate sa fie un oras plin de surprize. Fie ca esti o persoana care iubeste linistea, literatura si frumosul estetic, fie ca esti o persoana care iubeste gastronomia sau muzica sau pur si simplu esti un aventurier, care adora sa simta adrenalina din toti porii, ai ce face in acest oras. Parca cea mai bogata oferta pe care o pune Bucurestiului in fata turistului curios si a localnicului dornic de ceva nou este insa cea culinara.
Daca te uiti pe o lista restaurante Bucuresti, poti descoperi sute de restaurante, care mai de care mai interesante, in care poti descoperi gusturi din Italia, gusturi din China, din Japonia sau din Coreea. De asemenea, poti ajunge in India, cu doar o inghititura si poti incerca fastfoodul american.

Ce face deosebita mancarea din capitala Romaniei?

Poate ca este o parere subiectiva, insa indiferent ca este vorba despre mancare locala sau despre mancare exotica, cea vanduta in Romania pare ceva mai gustoasa. Legumele, condimentele sau pur si simplu pasiunea bucatarilor de aici fac mancarea sa fie simtita intr-un anumit fel in gura pasionatului de arta culinara.

De asemenea, oamenii, istoria si intregul amalgam de nou si vechi, bogatie si saracie, curatenie si mizerie si urat si frumos, contribuie cu succes la gustul Bucurestiului.

Cum sa gasesti cele mai bune restaurante din oras?

Daca te-ai hotarat sa faci un tur al restaurantelor si sa gasesti cele mai delicioase feluri de mancare, trebuie sa stii unde sa cauti, pentru a nu avea surprize neplacute. Exista o multime de restaurante de-a dreptul impresionante, insa exista si o multime de restaurante care ar putea sa te dezamageasca.

Pentru a merge la sigur, este bine sa intri pe un site de tipul http://www.restaurante-bucuresti.com, sa alegi restaurantul care iti face cu ochiul si sa il cauti intr-un motor de cautare. Cu siguranta, vei descoperi o multime de pareri si de review-uri venite din partea clientilor, iar atunci cand este vorba de mancare, acestea tind sa fie cat se poate de pertinente. Daca restaurantul prezinta doar review-uri pozitive, atunci este clar ca merita incercat. In caz contrar, oferta este bogata si poti alege oricand un alt local care sa te duca pe culmile placerii culinare.