admin

Ce alternative de cumparare avem pe piata electronicelor?

ecommerceElectronicele si electrocasnicele au cunoscut o dezvoltare incredibila in ultimii ani, atat din punct de vedere al calitatii cat si din punct de vedere al vanzarilor.  In acelasi timp, vanzarile online au luat si ele un avand puternic, lucru ce se vede si se contureaza foarte bine si in Romania, unde granzii magazinelor online reusesc sa genereze vanzari de zeci de milioane de euro pe an.

In acest context, este clar ca oferta pietei este una foarte vasta si acopera toate ariile de care ai nevoie. Daca magazinele foarte mari reusesc sa dea impresia de monopol si sa acapareze un procent de 80% din totalul vanzarilor, exista si magazinele mai mici, care isi fac loc prin multime si vin cu oferte extrem de interesante.

Ce alternative avem pe piata electronicelor la magazine mari precum emag si de ce am alege magazine mai mici?

O alternativa interesanta este Mediaplex , un magazin care acopera o arie larga de produse din diverse domenii si care vine inarmat cu mai multe beneficii:

Preturile. Intotdeauna preturile oferite de magazinele care isi doresc un loc pe piata sunt mai mici sau egale decat preturile granzilor, dintr-un simplu motiv: acesta este primul lucru la care se uita cumparatorul, mai ales in cazul electronicelor, unde majoritatea ofertelor sunt identice din punct de vedere al calitatii;

Relatia cu clientii. Relatia pe care o poti avea cu un magazin mai mic poate fi mult mai personala, deoarece angajatii de aici pot avea mai mult timp sa iti raspunda intrebarilor si nevoilor;

Varietarea de produse. In dorinta de afirmare, un magazin mic tinde sa ofere produse foarte variate, pentru a gasi acea varianta care vinde si care i se potriveste cel mai bine.

Asadar, in momentul in care iti doresti un produs electronic, inainte de a il cumpara de la un magazin mare, poti studia si alternativele de la alte magazine.