admin

Cum iti alegi geanta, in functie de garderoba

bag_no05aPentru femei, geanta este piesa principala a unui puzzle reprezentat de intreaga garderoba. Este elementul care reuseste sa fie si practic si in acelasi timp sa completeze o imagine perfecta. Daca trebuie sa mergi la un eveniment si nu stii ce geanta sa alegi, trebuie sa tii cont de mai multe criterii.

  • In primul rand, trebuie sa iti alegi ceea ce vrei sa imbraci. In functie de eveniment, poti alege rochii simple si negre sau variante mai indraznete care sa combine culori aprinse, precum rosul. In cazul rochiilor negre, alegerea este simpla, poti purta aproape orice geanta care sa denote calitate si eleganta. In general, daca rochia este neagra, geanta trebuie sa fie in aceeasi nuanta cu incaltarile. In cazul unei rochii colorate, geanta trebuie sa fie neutra. Poti opta pentru negru sau pentru o culoare inchisa, care sa stinga putin din nebunia culorii rochiei.
  • Un alt lucru de care trebuie sa tii cont este incaltamintea. Intotdeauna, geanta trebuie sa fie in concordanta cu ceea ce incalti. Daca ai incaltaminte neagra, geanta trebuie sa fie tot neagra, daca ai incaltaminte maro, geanta maro si asa mai departe;
  • Ultimul si poate cel mai important element de care trebuie sa tii cont in alegerea unei genti, este evenimentul la care mergi. In functie de eveniment, nu iti vei alege doar geanta, ci si toata garderoba, asadar, informeaza-te bine despre scopul evenimentului. Daca este un eveniment intre prieteni, poti opta pentru culori relaxate si poti incerca sa iesi in evidenta. Daca este un eveniment mai mare, este indicat sa porti culori neutre, care sa evidentieze eleganta.

Daca vrei modele si sfaturi in ceea ce priveste gentile, poti arunca o privire pe chicbags.ro, unde vei gasi cu siguranta geanta perfecta.