Culturismul si produse online la indemana

Culturismul si produse online la indemana

In momentul in care ridicati greutati, bataia principala de cap este durerea musculara din ce in ce mai mare si singurul lucru important pentru dumneavoastra este sa va cresteti masa musculara. In tot acest antrenament si stil de viata strict, suplimentele au un rol foarte important si va pot ajuta sa castigati masa musculara la care doar visati de fiecare data cand sunteti la sala de fitness.

www.culturism.net – ce puteti gasi ?

Pe site-ul culturism.net gasiti de la diferite tipuri de proteine din soia, creatina – cel mai cunoscut supliment dupa cel de proteina , specializata pe dezvoltarea musculara-, BCAA sau multivitamine.

Ce promotii gasiti pe site?

Gasiti pe culturism.net o promotie la un produs nou, foarte cautat si achizitionat, MusclePharm Hardcore Series Gainz 30 serv, fiind redus de la pretul de 119,00 RON pana la 87,00 RON.

 

Hardcore Gainz este un supliment pentru recuperarea de dupa antrenament, ce va ofera 6g de BCAA (aminoacizi) pe fiecare portie, care are si un continut suplimentar ce consta in L-leucina. Acest supliment stimuleaza sinteza proteinelor. De asemenea, produsul contine si aminoacidul Data Alanine, care reduce acumularea acidului lactic. Nutrientii din componenta, Gluramina si Creatina, sunt maximizati de extractul de piper negru din compozitie. Hardcore Gainz face parte din gama MusclePharm si este alcatuit din BCAA si substante nutritive, de care corpul are nevoie pentru a se reface dupa antrenamentele obositoare si extenuante. Cu ajutorul BCAA veti pune in miscare constructia masei musculare.

Care este politica de retur pentru site-ul Culturism.net?

In cazul in care nu sunteti multumit de produsele pe care le-ati achizitionat, sau comanda v-a fost gresita, aveti dreptul la retur pentru produsele cumparate conform O.U.G. 34/2014. Dumneavoastra puteti sa comunicati printr-un mesaj trimis direct de pe site, din sectiunea contact. In acel mesaj precizati faptul ca doriti sa doriti sa il returnati. Produsele returnate trebuie sa nu fie desfacute, sa nu prezinte vreun defect sau vreo urma de deteriorare.

Restituirea banilor se va face prin transfer bancar sau mandat postal. Pentru comenzile pe care le-ati achitat cu cardul, suma dumneavoastra va fi returnata pe acelasi card utilizat la plata, in decursul a 30 de zile de la acceptarea noastra ca retur.

Culturism.net este un magazin online cu suplimente alimentare de inalta calitate si la preturi foarte bune!