Cum sa Scapi de Cicatricile Provocate de Acnee!

peeling chimic bucurestiAcneea este o problema foarte intalnita in randul adolescentilor si nu numai. Aceasta este cauzata de un dezechilibru hormonal, in care tenul reactioneaza anormal la testosteron, un hormon pe care il au in sistem atat femeile, cat si barbatii.

Din pacate, acneea lasa deseori urme, sub forma de cicatrici, care ar putea ramane definitive. Datorita tehnologiei si a dermatologilor foarte priceputi din ziua de azi, cicatricile post-acneice pot fi inlaturate prin diverse metode, precum peelingul chimic, microdermabraziunea sau terapia prin laser.

Metoda cea mai eficienta este peelingul chimic, o metoda care rezolva atat problemele acneice, cat si ridurile fine, hiperpigmentarile (melasma, pistrui),  fotoimbatranirea si pigmentarile solare.

Peelingul chimic este o tehnica nechirurgicala care are rolul de a ameliora o fata ridata, patata sau distrusa de soare, prin folosirea unei substante chimice care inlatureaza straturile superficiale ale pielii. In urma acestui procedeu se formeaza noi celule care produc o substanta a pielii mai tanara, mai moale si mult mai neteda, astfel ca o sa ai senzatia ca ai o fata noua, ca de bebelus! Tehnica de peeling chimic poate fi folosita atat pentru intreaga fata, cat si doar pentru anumite portiuni ale pielii.

Unde puteti beneficia de tratamentul peeling chimic?

Institutul de Estetica Medicala Goskin din Bucuresti este un locul ideal in care puteti apela cu incredere la serviciile lor pentru a scapa de cicatricile post-acneice!

GoSkin ofera doua tipuri de tratamente de peeling chimic:

1) GoSkin Easy TCA – un tratament care dureaza 4 saptamani si se realizeaza cu o solutie TCA sigura, fara efecte secundare, care nu necesita o pregatire a tenului pre-peeling sau repaus la domiciliu. Acest procedeu ofera rezultate spectaculoase in regererarea pielii, acnee, hiperpigmentare, riduri fine, melasma, cloasma si foto-imbatranire.

2) GoSkin Unideep – un tratament care necesita o singura sedinta, in care procedeul de peeling chimic este combinat intre acizi AHA, TCA si substante active cu rol antioxidant. In acest caz, tratamentul actioneaza la nivelul dermei papilare si necesita un repaus la domiciliu de 5 zile. Acest procedeu vindeca acneea, foto-imbatranirea, hiperpigmentarea, melasma, cloasma, regenereaza pielea, reintinereste pielea si imbunatateste aspectul tenului la fumatori.

Preturile acestor tehnici de peeling chimic sunt intre 50 Euro si 70 Euro pe sedinta, un pret modic pentru o fata intinerita si un moral ridicat!