admin

Top 5 Metode de Tortura din Istorie

Inca de la aparitia pe pamant a speciei noastre, oamenii s-au luptat intre ei si au reusit sa inventeze tot felul de metode prin care sa isi faca semenii sa sufere. In orice lupta, informatia era esentiala iar cel care o avea putea suferi enorm daca avea curajul sa nu o divulge. Instrumentele de tortura au fost inventate pentru a scoate adevarul la iveala. In lipsa detectoarelor de minciuni si a pastilelor care te fac sa spui adevarul, instrumentele de tortura erau cea mai buna varianta pentru cei care doreau sa interogheze oamenii cu informatii importante.

Iata 5 metode de tortura care iti vor ridica parul de pe maini:

scaunul cu spini– Scaunul cu spini – Era un scaun care dispunea de 1500 de tepuse metalice. Cel torturat era imobilizat pe scaun si intr-un final tepusele ii intrau in corp, ducand la o moarte dureroasa.

 

 

taurul de metal– Taurul de metal – Era un taur construit din metal, in care erau bagati condamnatii. Sub taur se facea un foc, iar cel condamnat era practic prajit de viu. Narile taurului scoteau un fum cu un miros groaznic si tipetele de durere ale celui torturat ieseau prin nari cu o rezonanta care infricosa pe oricine.

 

trasul in teapa– Trasul in teapa – Metoda cunoscuta de romani de la Vlad Tepes, trasul in teapa era o tortura extrem de cruda. Aceasta presupunea introducerea unei tepuse lungi si ascutite in anusul codamnatului si postarea ei in pamant. Gravitatia isi facea ulterior treaba, cel torturat murind in chinuri groaznice.

 

smulgerea unghiilor– Smulgerea unghiilor – O metoda care nu ducea la moarte, insa era extrem de dureroasa. Condamnatului i se introduceau sub unghii bete cu sulf pana acestea se desprindeau de piele. In momentul acela, calaul smulgea unghiile din carne;

 

 

tortura cu sobolan– Tortura cu Sobolan -Poate cea mai ciudata si dureroasa tortura, tortura cu sobolan presupunea plasarea pe abdomenul victimei a unei custi in care era un sobolan. Deasupra custii erau pusi carbuni incinsi, care il faceau pe sobolan sa sape in abdomenul victimei pentru a-si gasi scaparea.

 

Daca stiti si alte metode de tortura la fel de dureroase si impresionante, va asteptam sa le impartasiti la comentariile de pe facebook!